Сб, 2024-04-27, 00:08


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Грудень » 30 » Чергове весілля відсвяткує в космосі актриса Кейт Уінслет
16:14
Чергове весілля відсвяткує в космосі актриса Кейт Уінслет
Інші останні Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя на сайті holosUA.com/

Зірка "Титаніка" Кейт Уінслет та її чоловік Нед Рокнролл - племінник мільярдера, засновника корпорації Virgin Group Річарда Бренсона, відсвяткують своє одруження в космосі.

Про це пише в суботу 29 грудня газета Sun, передає РИА "Новости".

Своє третє весілля Уінслет, у якої вже є дочка і син від браків з режисерами Джимом Тріплтоном і Семом Мендесом, справила з Рокнроллом (його справжнє ім'я - Ейбел Сміт) таємно від ЗМІ. Одруження відбулося приблизно тиждень тому в штаті Нью-Йорк.

За даними газети New York Post, церемонія пройшла в романтичній і інтимній атмосфері на приватній фермі. Привітати молодожонів приїхав, в числі небагатьох гостей, Леонардо ді Капріо, з яким Уінслет подружилася ще на зйомках "Титаніка".

Як стало відомо Sun, продовжувати святкувати весілля молодожони будуть в стані невагомості в космольоті з видом на земну кулю. Рокнролл та Уінслет, орієнтовно, проведуть дві години на висоті 60 миль (1 британська або американська миля дорівнює 1609,3 метрам – ред.) над Землею в повітряному судні компанії Virgin Galactic, яка має намір наступного року зайнятися комерційними космічними рейсами.

"Вона (Кейт) хоче побувати в космосі. Не думаю, що вона бажає квиток в один кінець до Марса, але в космос вона точно хоче", - сказав Бренсон, який і підніс незвичайний весільний подарунок своєму племінникові і його дружині. Коли точно відбудеться політ, газета не уточнює. Відомо, що один квиток на подорож в космос коштує близько 200 тисяч доларів.

Кейт Уінслет стала знаменитої після прем'єри фільму-катастрофи Джеймса Кемерона "Титанік" (Titanic, 1997), в якому вона зіграла роль красуні-аристократки Роуз в дуеті з Леонардо ді Капріо. У 2009 році вона виграла "Оскар" за кращу жіночу роль у фільмі "Читець". До цього Уінслет ще двічі - в 1998 і 2005 роках - номінувалася на премію американської кіноакадемії як краща актриса року у фільмах "Титанік" і "Вічне сяйво чистого розуму".

Раніше повідомлялося, що допомогти сплатити проживання в старечому будинку єдиній що досі жива з пасажирів "Титаніка", вирішили Леонардо ді Капріо і Кейт Уїнслет, що зіграли головні ролі в однойменному голлівудському блокбастері 1997 року. Вони оголосили про створення фонду допомоги 96-річній Міллвіні Дін, якій було всього два місяці, коли "Тітаник" затонув у ніч з 14 на 15 квітня 1912 року за 800 км на південний схід від Ньюфаундленду. Фонд зареєстрований в Белфасті (Північна Ірландія)

Нагадаємо, володарка чудового сопрано, британська співачка Сара Брайтман, що подарувала собі десятиденну путівку на Міжнародну космічну станцію (МКС) за 50 мільйонів доларів, сподівається під час польоту, запланованого на жовтень 2015 року, виконати з орбіти музичний твір під акомпанемент хору та оркестру на Землі.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя | Переглядів: 1065 | Додав: adminA | Теги: актриса Кейт Уінслет, весілля в космосі
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ