Сб, 2024-04-20, 11:07


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Лютий » 26 » Чи варто чекати падіння цін на нерухомість в Україні?
11:15
Чи варто чекати падіння цін на нерухомість в Україні?
Інші останні Новини економіки на сайті holosUA.com/

Кожен українець прагне стати власником квартири, бажано, у якомусь розвинутому місті країни. Однак далеко не всім вдається втілити цю мрію у дійсність, адже ціни на квадратні метри ще досить високі, тим паче у обласник центрах, таких як Львів, Київ чи Одеса. Та чи стануть колись квартири у великих містах доступними для пересічних громадян? Якщо й вас цікавить, за яку вартість продається житлова нерухомість, на ЛУН.ua ви зможете ознайомитись з сьогоденними цінами й всіма актуальними пропозиціями на ринку продажу житла. На цьому порталі можна відібрати, наприклад, тільки квартири з двома кімнатами або вивчити ціни в обраному районі міста, вибравши параметри, які цікавлять вас найбільше.

Актуальні ціни

Вартість квартир може залежати від багатьох чинників, починаючи від житлової площі та свіжості ремонту й закінчуючи розташуванням та розвиненістю інфраструктури району. Аналізуючи актуальні ціни, треба враховувати, що, як правило, на початку року ринок нерухомості завмирає та падає попит на житло, а разом з тим й знижується середня вартість квартир. У березні-квітні інтерес до житла знову зростає, що стає поштовхом для зростання ціни на квадратні метри.

Чому квартири не стають доступнішими?

За останні місяці ціни на житло в Україні поступово знижувались, незалежно від пори року. Головною причиною такої тенденції є тривала криза в нашій країні. Платоспроможність громадян суттєво знизилася й банки не дають вигідні кредити, в той час як все більше людей віддає перевагу інвестуванню в закордонну нерухомість. Незважаючи на значне зниження вартості, житло не стало доступнішим для простих громадян.

Вартість квартир знижується лише в доларовому еквіваленті, а остаточна сума в гривнях залежить від курсу валют. Виходить, що в доларах житло стало дешевше, а в гривнях вартість набагато виросла. Якщо враховувати, що зарплату більшість українців отримує в національній валюті, то недивно, чому житло так й не стало доступнішим.

Аналітики прогнозують

Експерти стверджують, що в січні-лютому 2016 року житло в Україні буде користуватись низьким попитом, а тому й ціни на нього будуть відносно невисокі. Вже навесні інтерес підвищуватиметься, тому й вартість квартир зросте. Однак деякі аналітики не виключають, що вартість квадратного метра й далі буде знижуватися. Тільки не варто чекати на різкі стрибки на ринку житлової нерухомості. Ціни будуть падати як у доларах, так і в національній валюті. Щоправда, доходи українців залишаться на колишньому рівні, тому нерухомість стане доступною простим громадянам нескоро.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини економіки | Переглядів: 863 | Додав: admin | Теги: Україна, нерухомість, падіння цін
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ