Пт, 2024-04-26, 21:11


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2021 » Квітень » 24 » Чоловіче взуття: про що може свідчити його вибір
09:53
Чоловіче взуття: про що може свідчити його вибір
Інші останні Мода, стиль і краса на сайті holosUA.com/

Чоловіче взуття: про що може свідчити його вибір

чоловіче взуття вибір Кожен знає, що взуття може розповісти багато про свого володаря, особливо, якщо це стосується чоловічого гардероба. Звичайно, судити про характер людини, тільки глянувши на взуття не можна, але все-таки деякі припущення побудувати можна. Сьогодні зустрічаються деякі критерії, які допомагають оточуючим зрозуміти людину в різному взутті. Проте незалежно від того, який стиль вам більше до душі, радимо пам'ятати, що купити чоловіче взуття у Львові за розумною ціною і на будь -який смак, зажди можна вигідно онлайн, відвідавши інтернет-магазин attico.ua.

Серед усього асортименту моделей, які є доступними для сучасних модників, виділяються кілька найбільш популярних видів взуття, яке подобається чоловікам. Саме за такими особливостями і був складений список цих критеріїв.

Кеди

Найпопулярніші чорно-білі моделі люблять не тільки дорослі, а й діти. Тому можна сказати з упевненістю, що дорослий чоловік в такому взутті все ще не може сприймати себе серйозно, так як він до цих пір не вийшов з підліткового віку.

А ось власники традиційних сліпонів вважаються спокійними, добрими і чуйними натурами, які проте трохи розсіяні. Любителі моди вибирають моделі кед від популярних брендів. Такі чоловіки хоч і не відстежують всі новинки в світі моди, але при цьому завжди виглядають стильно і презентабельно.

Кросівки

Грубі і некрасиві моделі такого взуття хоч і вважаються практичними і універсальними, але при цьому говорять про те, що їхній власник несамостійний. Можливо, занадто прив'язаний до своєї мами, яка і допомагає скласти гардероб.

Хітові новинки з ім'ям світових спортсменів можуть бути ознакою фанатизму. Такі чоловіки можуть бути егоїстами і ігнорувати будь-які важливі моменти життя, якщо на прилавках з'явиться давно очікувана новинка.

Черевики

Популярне взуття в "стилі Timberland", яке є ідеальним для частих піших походів вулицями і занять спортом. Сьогодні все більше хлопців віддають перевагу таким моделям, але при цьому використовують їх не за призначенням. Такі черевики сьогодні говорять про те, що чоловік хоче виглядати в очах оточуючих мужньо.

Турботливі і спокійні хлопці, які мають тонке почуття стилю, вибирають модні замшеві черевики з парою отворів для шнурків.

Чорні класичні моделі черевик говорять про те, що їхній власник спокійний і впевнений у собі, що демонструє своє становище і статус оточуючим.

чоловіче взуття вибір

Мокасини

Інтернет-магазини взуття пропонують великий вибір таких моделей. Так, чоловік, який віддає перевагу замшевим видам взуття, зазвичай самовпевнений, прагне завжди виглядати модно і стильно.

Короткий висновок

Судити про людину за взуттям, звичайно неправильно, адже не може чоловік постійно ходити тільки в одних кросівках чи кедах. Але все ж деякі риси власника конкретної пари взуття розкрити можна.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Мода, стиль і краса | Переглядів: 777 | Додав: admin | Теги: Чоловіче, вибір, взуття
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ