Пт, 2024-04-26, 09:40


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Грудень » 8 » Чупакабра лякає жителів Київщини і висмоктує мозок диких тварин
10:57
Чупакабра лякає жителів Київщини і висмоктує мозок диких тварин
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Невідома істота, що наганяє жаху на людей, вже лишає криваві сліди під Києвом. Жителі села Медвин Богуславського району заявили журналістам ТСН, що бачили чупакабру.

Містичний звір з'їв лише дику козу в лісі та ще не дійшов до села. Однак люди вже наполохані, бо пам'ятають, як чотири роки тому чупакабра тримала в моторошному полоні все село.

Лісник Іван Даценко минулого тижня надибав дохлу дику козу. Найбільш м'ясиста задня частина залишилася цілою, а от з голови висмоктаний мозок.

"Голова туди лежала – об'їдена. Шерсті немає, шия обгризена. Якщо і звір якийсь, вони починають іззаду, із середини, нутрощі виїдати", - пояснив лісник.

А кілька днів по тому він побачив і тварину, яка роздерла козу. Уся бригада бачила звіра, схожого на гієну - в українських лісах таких раніше не водилося.

У світі є лише кілька кадрів живої чупакабри. Описання медвинців цілком збігаються з ними, і навряд чи у змові можна запідозрити все село.

Кровожерливу тварину описують так: сіра, хвіст довгий, задні лапи довші від передніх, пересувається стрибками і кричить, наче птах.

Старожил Медвина Марія Григорівна розповіла, що це не перша поява таємничої істоти в її долі. Чотири роки тому звір уже приходив і знищив тоді одинадцятьох курей.

"Що я побачила? Кури вдосвіта кричать. Я встала. Відчинять – а вони лежать отут усі. Нічого не з'їдене, тільки отут шия перекушена, кров виссана і голови нема", - згадала Марія.

Цього року чупакабра ні свійських тварин, ані людей ще не чіпала.

Зі свого боку місцеві лісники чекають першого снігу. Тільки по слідах вони зможуть відстежити, де живе чупакабра, як пересувається і головне, як близько і як часто вона наближається до села.

Зазначимо, що в 2009 році чупакабра тримала в страху майже всю Західну Україну. Вона пройшлася сільськими подвір'ями в декількох областях. У червні цього року чупакабру бачили в Корсунь-Шевченковському районі Черкаської області. Полюючи, тварина розгинала товсті прути ґрат кролятника або курятника, душила і висмоктувала кров з курей і кроликів.

Загалом загадкового звіра, який нападає на кролів, курей, а іноді й на людей, шукали в Рівненській, Львівській, Чернігівській, Київській та Тернопільській областях. Цьогоріч уже на Сумщині з'явився "побратим" чупакабри - "вовкособ".

Фахівці стверджують, що чупакабра є звичайною лисицею, тільки облисілою. А пізніше дослідження показали, що всі чупакабри України - це єнотовидні собаки. Дослідники пояснили, що з причин екологічних особливостей і супутніх хвороб собака набув такого дивного зовнішнього вигляду.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1032 | Додав: adminA | Теги: чупакабра
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ