Чт, 2024-05-02, 13:50


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Березень » 19 » День Святого Патрика канадські студенти "відсвяткували" погромом. ВІДЕО
11:53
День Святого Патрика канадські студенти "відсвяткували" погромом. ВІДЕО
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/

Тривале святкування Дня Святого Патрика вилилося в масові заворушення в канадському Лондоні, провінція Онтаріо, повідомляють Новости мира.

Заворушення почалися близько коледжу Фаншо, коли кілька студентських вечірок вийшли з-під контролю, розповів представник місцевої поліції Бредлі Дункан, зазначивши, що за 30 років служби він ніколи не бачив такого рівня насильства і вандалізму. А ризик того, що люди могли бути серйозно поранені, і навіть вбиті, був дуже великий, зазначив поліцейський.

Близько 22:00 в поліцію і пожежну службу Лондона надійшло повідомлення про пожежу на Флемінг Драйв, в студентському кварталі: натовп гуляк розвів посеред вулиці багаття, розтопивши його чим попало. Прибулих на місце пожежників закидали пивними пляшками, цеглою, шинами, дошками і просто сміттям.

А коли на місце події як підкріплення приїхали поліцейські, натовп і їх зустрів з такою ж агресією. До 23:00 поліція оголосила святкуючих як таких, що "незаконно зібралися" і наказала розійтися, на що студенти не звернули ніякої уваги.

Всі автомобілі та інші транспортні засоби, як зазначив Дункан, були евакуйовані з району. Однак розбурханим студентам вдалося захопити фургон місцевого телеканалу CTV News, який перевернули, а потім підпалили. При цьому місцева влада вирішила не посилати нові наряди пожежників і поліції, вирішивши, що міським володінням не загрожує небезпека, а щоб уникнути погіршення ситуації, навіть відкликали 50 співробітників поліції і 10 пожежників, які вже працювали на місці, уточнює CTV.

Основну частину натовпу, що залишилися представникам правоохоронних органів вдалося розігнати за допомогою димових шашок. Проте співробітники поліції залишалися в студентському кварталі до світанку.

В результаті "святкувань" 17 поліцейських автомобілів отримали пошкодження, а місту було завдано збитків на суму 100 тис доларів. 11 осіб, сім з яких виявилися студентами Фаншо, були заарештовані. Лондонська поліція детально вивчає відео, фотографії і свідчення очевидців, розміщені в соціальних мережах, щоб знайти більше злочинців, закликаючи при цьому тих, хто брав участь у п'яному дебоші проявити свідомість і самим з'явитися у відділок.

"Сказати, що я розчарований або що мені огидно було б применшенням", - прокоментував ситуацію мер Лондона Джо Фонтана, відзначивши, що місто "не заслужило" такої зневаги. При цьому мер додав, що вважає, що міській владі "дуже, дуже пощастило", що ніхто не був убитий.

Відзначимо, Ірландія з небувалим розмахом відсвяткувала своє національне свято - День Святого Патрика. По всьому острову пройшли масові гуляння і марші. Найчисленніший парад відбувся в центрі Дубліна, столиці країни.

Минулого року в Нью-Йорку хотіли навіть заборонити масові походи п'яної молоді по барах. Громадськість довго терпіла такі акції, але останньою краплею стали події під час гулянь на честь Дня святого Патріка. 17 березня вечірка в пабі, яка була заявлена ​​на включення в Книгу рекордів Гіннесса, перетворилася в масову бійку.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 979 | Додав: abel | Теги: Онтаріо, день святого Патрика, погром
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ