Сб, 2024-04-27, 01:29


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Грудень » 3 » Депутати направили резолюцію акції "Україна проти Януковича" до АП
21:53
Депутати направили резолюцію акції "Україна проти Януковича" до АП
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Декілька тисяч представників партій "Фронт змін" і "Батьківщина" зажадали відставки президента України Віктора Януковіча в ході акції на Михайлівській площі, повідомляє Корреспондент.net.

На мітингу виступив лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк, народні депутати, члени партії Олеся Оробець, Руслан Князевич, Анатолій Москаль, партнери по опозиції, члени БЮТ Олександр Турчинов і Володимир Яворівський.

- У центрі Києва БЮТ і "Фронт Змін" вимагають відставки Януковича, на вибори опозиція йде єдиним фронтом
- У Києві зібралися 4 тис прибічників акції проти Януковича, організованої "Фронтом Змін"
- У Міжнародний день інвалідів керівники України пообіцяли підтримку держави
- "Чорнобильці" стверджують, що їм дозволили протестувати біля Кабміну
- У Донецьку "чорнобильці" вимагають відставки Януковича, уряду і парламенту

Лідер партії "Фронт змін" Арсеній Яценюк подякував усім, хто прийшов або приїхав до Києва на мітинг, хто не побоявся і поставив свій підпис під гаслом "Україна проти Януковича". "Це українець, який встав з колін і сказав президентові: "Ви не заберете мою роботу, мою зарплату, мою пенсію. Ви не відберете у моїх дітей право на навчання, освіту і роботу. Ви не відберете у мене майбутнє. Тому що я громадянин України, я керую в цій країні, а вас - найняли. І якщо ви не справляєтеся, ви підете геть. І Янукович піде", - заявив Арсеній Яценюк.

"Нинішня влада перестала називатися владою. Забудьте слово "влада" по відношенню до Януковича, Азарова і Партії регіонів. Влада йде від Бога, а це - режим", - підкреслив він. "Я хочу, щоб ви мене почули - цей президент піде, до України прийде нова ера, на яку кожен з нас сподівається", - додав він.

Він також пояснив, що ця акція направлена "не проти осіб, а проти принципів". "Наш ворог - це жадання влади, жадання грошей, це страх, це розчарування. І все це сконцентровано в цьому режимі", - заявив лідер "Фронту змін".

"Буде боротьба, будуть втрати, будуть перемоги. Наше завдання - парламентська кампанія. Те, що сьогодні на цій сцені знаходяться наші політичні партнери, свідчить, що ми разом! Опозиція зробила висновки. Ми йдемо єдиним фронтом по мажоритарних округах", - додав Арсеній Яценюк.

Резолюцію мітингу зачитав член політради партії "Фронт змін" Андрій Пишний. У резолюції мовиться: "Люди голосують проти Президента Януковича, тому що влада на чолі з Януковичем вичерпала запас терпіння громадян. Знущання з простих людей під виглядом реформ, розтягнення бюджету по власних кишенях і торгівля національними інтересами, грубі порушення прав і свобод громадян і безкарність можновладців - це далі терпіти не можна".

У резолюції наголошується, що влада боїться свого народу, захищається огорожами і кордонами міліції, влада хоче залякати людей, але це на багатьох вже не діє. "Афганці", "чорнобильці", підприємці довели, що страх проходить. Ми знаємо, що ми переможемо. Зміни йдуть", - заявляють автори резолюції.

Після виступу лідерів партій народні депутати Яценюк, Оробець, Москаль, Яворівський та інші відправилися до Адміністрації Президента з наміром передати цю резолюцію. З ними пішло близько сотні учасників мітингу, але більшість залишилася на Михайлівській площі чекати інформації про передачу резолюції в АП.

За останніми даними, понад 10 тисяч громадян України зібралися на мітингу. Представники АП проігнорували делегацію. Депутати від "Фронту змін" залишили резолюцію на стенді перед сходами в АП.

Як повідомлялося, прихильники партії "Фронт змін" зібрались у Києві на Михайлівській площі на загальнонаціональний мітинг "Україна проти Януковича".


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 841 | Додав: adminA | Теги: на мітингу, 10 тисяч
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ