Пт, 2024-04-26, 05:27


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Грудень » 30 » Депутатів не пустили у СІЗО до Луценка. А дружина екс-міністра пообіцяла Ющенкові прокляття народу
18:24
Депутатів не пустили у СІЗО до Луценка. А дружина екс-міністра пообіцяла Ющенкові прокляття народу
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Слідчий не дав дозволу депутатам Олесю Донію і Юрію Гримчаку відвідати екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка у Лук’янівському СІЗО, де того утримують, повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу "Народної самооборони".

Депутати звернулися заздалегідь з відповідним листом до слідчого, на що він дав їм відповідь, що рішення стосовно звернення депутати отримають письмово. Але у четвер, коли Доній та Гримчак прийшли до Лук’янівського СІЗО, їх туди не допустили, мотивувавши відсутністю дозволу від слідчого.

- Дружина Луценка - Ющенку: Всі, хто стояв на Майдані, будуть вас проклинати

Враховуючи ці обставини, депутати зустрілися з керівником слідчого ізолятора, з яким обговорили умови утримання Луценка та умови надання йому передачі. Крім того, враховуючи обставини, які склалися, депутати вирішили звернутися до генпрокурора Віктора Пшонки, щоб той дозволив їм зустрітися з Луценком.

Як повідомлялося, Луценка було затримано 26 грудня в Києві бійцями спецпідрозділу СБУ "Альфа". 27 грудня, Печерський районний суд Києва змінив запобіжний захід екс-міністрові внутрішніх справ Луценку з підписки про невиїзд на утримання під вартою. Згідно з рішенням суду Луценко перебуватиме під вартою протягом двох місяців. 28 грудня, його перевели для подальшого утримання під вартою з установи СБУ до Лук'янівського слідчого ізолятора.

Колишнього міністра звинувачують за декількома пунктами: за зловживання службовим становищем - нарахування зайвих 40 тис грн пенсії водієві екс-міністра, у нецільовому використанні ресурсів; за заявою самого Луценка, його намагаються прив'язати до справи про отруєння екс-президента України Віктора Ющенка. Зокрема, зі справи про отруєння екс-президента виокремлено епізод, за яким порушено кримінальну справу. Крім того, Луценка можуть звинуватити у бурхливому святкуванні Дня міліції .

Дружина Луценка - Ющенку: Всі, хто стояв на Майдані, будуть вас проклинати

Дружина Юрія Луценка Ірина вважає, що екс-президент Віктор Ющенко зрадив її чоловіка. Про це вона написала у зверненні до Ющенка і озвучила в інтерв'ю газеті "Сегодня".

"Вікторе Андрійовичу, я уявляю, як напередодні Нового року і Різдва ви протираєте ікони, які стоять у вашому домі. Я уявляю, як ви п'єте чай з медом у колі своєї родини. Як ви обираєте вишиванку. Але я хочу, щоб ви знали: ці свята ви зустрінете в колі своєї родини, і це буде єдина сім'я, яка любить вас", - йдеться у зверненні.

"Всі інші родини країни, які стояли за вас на Майдані і які дали вам владу в 2004 році, будуть вас проклинати. А моя сім'я - передусім. Як найбільшого брехуна, зрадника і боягуза. Як найбільшу помилку українського народу. Тому що ви зрадили не тільки мого чоловіка, а й весь український народ. Я вам бажаю прожити новий 2011 рік з цими думками", - додала дружина Луценка.

На запитання, чому вона так емоційно висловлюється на адресу Ющенка і чим аргументує свої слова, Ірина відповіла, що ще в 2007 році Ющенко через голову свого секретаріату Балогу "дав "фас" Генпрокуратурі, мовляв, розберіться з Луценком".

"Тому що не міг керувати моїм чоловіком так, як йому хотілося. У результаті на Юру "повісили" 8 кримінальних справ! При цьому Віктор Ющенко не посоромився зателефонувати чоловіку, висловити співчуття і запропонувати допомогу, коли у нашого старшого сина Олександра виявили рак щитоподібної залози!" - обурилася дружина Луценка.

"Юра йому відповів, що в нього тільки одне прохання: дайте перепочинок і можливість побути зі своїм сином. Його через 2 тижні в Австрії оперуватимуть. Невідомо, буде він жити чи ні. Сказав також, що після повернення готовий відповісти за всіма справами і довести свою невинуватість. Той відповів: добре. Але вже через пару днів з'явилося ще дві кримінальні справи", - додала вона.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1057 | Додав: news
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ