Пт, 2024-04-26, 01:20


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Грудень » 29 » Для Януковича побудують суші-бар та покер-клуб під вертолітним майданчиком
16:33
Для Януковича побудують суші-бар та покер-клуб під вертолітним майданчиком
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

В Інтернеті з'явилися анонімні плани будівництва вертолітного майданчика для президента на Парковій дорозі в Києві. З них випливає, що крім власне майданчика там будується ще й великий центр відпочинку.

Учора ввечері, 28 грудня, користувач "Живого Журналу" artemco виклав у співтоваристві "Цікавий Київ" фотографії проекту вертолітного майданчика біля Верховної Ради.

У записі зазначає, що проект "Об'єкт інженерної та транспортної інфраструктури в районі Паркової дороги в м. Києві", як офіційно називається вертолітний майданчик, надав один з учасників будівництва.

"Як розповів нам один учасник будівництва, який через побоювання за свій заробіток і здоров'я дітей побажав залишитися невідомим, чутки щодо вертолітного майданчика правдиві. Судячи з наданого секретного креслення, на останньому поверсі будуть розміщуватися два вертольоти", - повідомив artemco.

Згідно з документами, сама триповерхова будівля з підвалом, паркінгом, на даху якої буде облаштовано два вертолітних майданчики, називається "Об'єкт №1".

"Яка цинічна назва, ніби зійшла зі сталінських директив про секретні військові об'єкти", - зазначає автор запису.

Як стало відомо, в проекті "Об'єкта №1" передбачено багато приміщень розважальної спрямованості. Так, у будівлі може з'явиться зала гральних автоматів на 307 кв м, покер-клуб на 322 кв м, віп-зали покер-клубу на 87 кв м, зала для більярду на 117 кв м.

"Заборонивши народу шукати одну втіху в безрадісному житті через примарну можливість виграшу, вищі чиновники самі не цураються розважатися азартними іграми", - наголошує artemco.

Також у будівлі, згідно з проектом, має з'явитися сигарна зала на 85 кв м, банкетна зала на 246 кв м, ресторан на 481 кв м, лаунж-бар на 132 кв м, суші-бар на 163 кв м, диско-бар на 364 кв м і танцмайданчик на 729 кв м і багато підсобних приміщень.

Нещодавно стало відомо, що вертолітний майданчик для службового авіатранспорту рятувальників і президента, який будують у Києві біля Верховної Ради, можуть закінчити до лютого-березня наступного року. Про це повідомив гендиректор компанії "Основа-Солсіф", яка будує вертодром, Юрій Карпенко.

Зазначимо, вертоліт президента України Віктора Януковича, яким він добиратиметься з "Межигір'я" до Києва, коштує дорожче, ніж у провідних світових лідерів. Янукович придбав собі італійсько-американський Agustawestland-139. Такому гелікоптеру надають перевагу агенти ЦРУ та ФБР. За приблизними оцінками, його вартість сягає 17 млн доларів, не рахуючи оздоблення салону.

Літати на роботу зі своєї резиденції Янукович пообіцяв уже давно. Президент вирішив відмовитися від авто і пересісти на вертоліт. Так він зможе добиратися з "Межигір'я" до Києва за 6 хвилин.

За приблизними підрахунками, один політ на гелікоптері президента з "Межигір'я" на роботу може коштувати тисячу доларів.

Раніше повідомлялося, що на Парковій дорозі в Києві почалося будівництво вертолітного майданчика. За словами робітників, будівництво розпочалося 17 жовтня 2010 року.

Пізніше стало відомо, що Київська міська рада має намір надати державному авіапідприємству "Україна" земельну ділянку площею 70 соток під будівництво вертолітного майданчика.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 983 | Додав: adminA | Теги: вертоліт президента України Віктора
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ