Пт, 2024-03-29, 02:50


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2015 » Березень » 23 » До Словаччини та Угорщини проїзд подешевшав наполовину
16:54
До Словаччини та Угорщини проїзд подешевшав наполовину
Інші останні Новини про відпочинок і туризм на сайті holosUA.com/

Керівництво залізниць Угорщини та Словаччини погодилося з пропозицією «Укрзалізниці» про встановлення знижки до вартості квитка в розмірі 50% на проїзд у причіпних вагонах у сполученні між Україною та Угорщиною, Україною і  Словаччиною.

Знижку запроваджено через стрімке зростання курсу іноземної валюти, що впливає на ціну квитка, адже вартість проїзду в міжнародному сполученні розраховується в євро та сплачується пасажиром у гривнях за курсом Національного банку України.

Наразі у сполученні між Україною та Угорщиною курсують два  причіпних вагони. Вагон Київ – Будапешт (цілорічно, щоденно, з відправленням із Києва о 20.45 у складі поїзда № 49 «Київ – Трускавець» і прибуттям у Будапешт о 18.37 наступного дня) та «Львів – Будапешт» (цілорічно, щоденно, з відправленням зі Львова о 5.32 у складі поїзда № 13 «Київ – Ужгород» та прибуттям у Будапешт о 18.37 того ж дня).

Відтак із березня вартість квитків становитиме у напрямку «Київ – Будапешт» 59,20 євро (замість 99,40 євро), у напрямку «Львів – Будапешт» – 43,20 євро (замість 71,40). Вартість проїзду дитини віком від 4 до 12 років у напрямку «Київ – Будапешт» буде 39,10 євро (замість 59,20); у напрямку «Львів – Будапешт» – 29,10 євро   (замість 43,20 євро).

Тим часом у сполученні між Україною та Словаччиною курсує вагон «Київ- Братислава» (цілорічно, щоденно, з  відправленням із Києва о 15.22 у складі поїзда №99 «Київ – Ужгород» та прибуттям у Братиславу о 18.05 наступного дня).

Вартість квитка в напрямку «Київ – Братислава» становитиме 72,60 євро (замість 125,20 євро); у напрямку «Львів – Братислава» – 56,60 євро (замість 97,20). Вартість проїзду дитини віком від 4 до 12 років у напрямку «Київ – Братислава» коштуватиме 46,30 євро (замість 72,60 євро); у напрямку «Львів – Братислава» – 36,30 євро (замість 56,60 євро). При проїзді в складі групи (від 6 осіб і більше) у сполученні «Україна – Словаччина»  надається додаткова знижка від вартості квитка. По території України це 20 відсотків, по території Словаччини – 35%.

Вартість проїзду для одного пасажира в складі групи у напрямку «Київ – Братислава» коштуватиме з березня 57,60 євро (замість 75,70 євро); у напрямку «Львів – Братислава» – 44 євро (замість 72 євро).

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини про відпочинок і туризм | Переглядів: 848 | Додав: adminA | Теги: проїзд, Словаччини та Угорщини, подешевшав наполовину
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ