Пт, 2024-04-19, 15:17


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Вересень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Головна » 2009 » Вересень » 18 » Дружина Ющенка впевнена в його перемозі на виборах
21:29
Дружина Ющенка впевнена в його перемозі на виборах
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Дружина президента Катерина Ющенко переконана, що її чоловік вдруге переможе на президентських виборах.

Про це вона сказала в інтерв'ю "Україні молодій", відповідаючи на запитання, чи має Віктор Ющенко, на її думку, шанс вдруге стати президентом.

"Абсолютно. Адже він виконав обіцянки своєї виборчої кампанії. Він - єдиний кандидат, який своїми діями довів, що він завжди стоятиме на захисті інтересів України. Він - єдиний, кому сьогодні це можна довірити", - сказала Катерина Ющенко.

Водночас дружина президента прогнозує складну і брудну виборчу кампанію. За її словами, "наступні тижні та місяці будуть важкими, розпочнеться нова кампанія брехні та бруду".

"Ми вже стикалися з цим, особливо у 2004 році... Але я бачу закономірність у всьому, що відбувається, і я переконана, що Бог допоможе Україні пройти ці важки роки становлення. Я вірю, що він допоможе і моїй родині", - сказала вона.

"Сезон бруду вже розпочався. Один депутат, який і пальцем не поворухнув для того, щоб допомогти хворим дітям, звинуватив наш Фонд у привласненні грошей, зібраних для будівництва Дитячої лікарні майбутнього. Ми витрачаємо багато годин та днів, відповідаючи на ці безглузді звинувачення", - додала дружина президента.

Крім того, за її словами, "деякі підозрілі інтернет-сайти, які часто базуються в інших країнах, знову і знову порушують питання" її походження з діаспори.

"Це просто комічно - вони називають організації, з якими я співпрацювала, "одіозними та антикомуністичними". Український конгресовий комітет Америки? Світовий конгрес Українців? Національний комітет поневолених народів? Звичайно, комуністам ці організації можуть не подобатися, але саме ці установи представляли сотні тисяч та мільйони українців у діаспорі. Ці організації десятиліттями говорили про Україну, про порушення людських та національних прав у нашій країні, про прагнення до свободи та можливості самим визначати свою долю," - говорить Катерина Ющенко.

"Знову чути гасло "Віктор Андрійович, ваша дружина - американка!". Раніше це гасло не спрацювало, не спрацює і зараз. Я українка, яка повернулася додому з-за кордону. Я з діаспори, яка вчила своїх дітей любові та відданості своїй Батьківщини", - обурилася вона.

Вона також розповіла, як один з таких сайтів написав про те, що її прізвище "Клер" їй залишилося від "першого чоловіка".

"На Заході всім дітям, як правило, дається подвійне ім’я, адже форма по-батькові там не використовується. Мої батьки назвали мене Катерина-Клава, на честь двох молодших сестер мого батька", - сказала Катерина Ющенко.

"У лікарні в Чикаго, де я народилася, ім’я "Катерина-Клава" записали як "Кетрін-Клер" - а російські веб-сайти створили історію, що Клер - це прізвище мого першого чоловіка! Я пам’ятаю, як ми разом із чоловіком сміялися над цим - на щастя, Віктор є моїм першим, моїм єдиним чоловіком!", - додала дружина президента.

На думку Катерини Ющенко, виборча кампанія буде супроводжуватися популістськими заявами та обіцянками, а також проголошенням більшістю кандидатів "слів, які їм підкажуть іноземні радники, зазвичай американські або російські".

"Ці саундбайти, гасла, бігборди та кольори передбачувані - їх уже неодноразово використовували кандидати в інших країнах. Ці гасла покликані маніпулювати свідомістю наївних виборців, але за ними немає ніякого реального змісту", - додала вона.

По-третє, на її думку, лунатимуть "неймовірні обвинувачення проти всіх інших учасників перегонів, їхніх союзників, їхніх родин".

Катерина Ющенко вважає, що врешті-решт громадяни перестануть довіряти будь-кому, в тому числі і правдивим звинуваченням також.

"Нормальні люди просто заплющать очі і закриють вуха. Вони будуть жити своїм життям, утримувати родини і сподіватимуться, що настане день, коли нарешті всі їхні лідери почнуть працювати на користь країни та її громадян", - сказала вона.

За словами Катерини Ющенко, її чоловік "завжди був відданий справі розбудови широкого політичного руху в Україні".

"Він був готовий прийняти людей різного "політичного походження" - зі своїм особистим минулим, політичною історією, мовою, релігією. За однієї умови - що всі вони будуть працювати на українську справу. Для нього найважливішим було створення базового політичного консенсусу," - сказала вона.

Дружина президента стверджує, що з деякими людьми вона "навряд чи була б поруч за нормальних умов".

"Я вже пояснювала ситуацію з "кумами" в Україні. З часів, коли мій чоловік був головою Національного банку України, і дотепер у багатьох людей навколо нас народжувалися діти, і вони просили нас стати хрещеними батьками," - розповіла Катерина Ющенко.

"Чи були їхні наміри благородними? Так, із деякими людьми ми пройшли важкі часи та випробування і залишилися близькими. Для інших це був спосіб заробити політичні бали та підняти свої рейтинги у бізнесі, політиці, у своєму оточенні. Це було особливо очевидно, коли до нас зверталися люди, яких я ледве знала", - додала вона.

Катерина Ющенко також зазначила, що деяких кумів вона зустрічала напередодні хрещення, а деяких - навіть уже після цього.

"І коли я бачила, що другим хрещеним, батьком або мамою, яка мала нести дитину до вівтаря, була людина з іншого політичного табору, - я чітко розуміла, що батьки цієї дитини просто розкладали яйця в усі потрібні політичні кошики", - сказала вона.

"Це було неприємно, але наша церква не дозволяє відмовляти у проханні стати хрещеним... Але, як я вже казала, я б, радше, була людиною, до якої звертаються з проханням стати хрещеною, ніж такою, яку ніколи не запрошують", - додала дружина президента.

Вона також заявила, що була шокована "зрадою" деяких колишніх соратників її чоловіка.

"З кінця 1990-х років навколо нас було багато різних людей. Деякі з них мені дійсно подобалися, і я була шокована їхньою зрадою. Деякі не подобалися з самого початку. Деякі залишилися вірними нашим спільним переконанням попри всі труднощі", - сказала Катерина Ющенко.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1389 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ