Пт, 2024-03-29, 14:32


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2013 » Січень » 24 » ДТП в Австралії спровокували інопланетяни. Постраждалі кричали: "їх тут повно"
11:43
ДТП в Австралії спровокували інопланетяни. Постраждалі кричали: "їх тут повно"
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/
Досить дивну історію довелося розслідувати поліції австралійського міста Брісбен. Двоє чоловіків, які потрапили в ДТП, викликавши правоохоронців до місця інциденту, запевняють "що відбувалося щось дуже дивне", а аварія була спровокована інопланетянами. Поліцейські констатують, що водій автомобіля мав підвищену частку алкоголю в крові. Повторювати історію про НЛО австралійцям доведеться в місцевому суді, повідомила впливова австралійська газета Sydney Morning Herald.

Спочатку все виглядало як стандартне ДТП. Один з постраждалих сам зателефонував у поліцію приблизно о пів на третю ранку, сказавши, що вони з приятелем потрапили в аварію недалеко від Брісбена.

Дивацтва почалися по прибуттю правоохоронців. Як виявилося, машина лежить під мостом, а самих потерпілих немає. Півгодини поліцейські намагалися додзвонитися до учасників ДТП, але ті, коли відповідали на дзвінки, говорили дуже сумбурно і плутано. Потім з поліцією зв'язалися вже представники страхової компанії, куди також зателефонував водій. Страховики розповіли дивну історію. Учасники ДТП кричали, що їм "моторошно страшно" і їх збираються викрасти. Постійно також згадувався Бермудський трикутник.

За наступні півтора години пошуків поліцейським вдалося лише раз поговорити з одним з учасників ДТП, який заявив, що "аварія сталася через великі яскраві вогні". Повторювалося знову й знову, що "відбувається щось дуже дивне".

На початку п'ятого ранку копи таки побачили на одній з розвилок шосе пару чоловіків, які поводилися неадекватно: вони були озброєні ножами, розмахували ними і кричали: "Їх повно тут навколо". Це і були ті, що викликали поліцію водій і пасажир. Вони вели себе неспокійно, постійно волаючи про інопланетян.

Поліцейські, проте, вирішили на перших порах обійтися без боротьби з потойбічними силами і НЛО, запропонувавши водієві пройти тест на вміст алкоголю в крові. У результаті виявилося, що той, хто сидів за кермом, був нетверезий. Друг водія також викликав підозри: він поводився вельми буйно, влаштувавши бійку з поліцейськими.

Жертвам агресії інопланетного розуму доведеться тепер повторити свої історії в суді. Водієві загрожує позбавлення прав за керування автомобілем у нетверезому вигляді, а його друг звинувачується в чиненні опору представникам влади.

В жовтні 2011 року британці, які знімали в нетрях Амазонії місцеве населення, переглядаючи кадри, виявили, що їм вдалося сфотографувати істоту гуманоїдного типу, дуже схожого на класичного інопланетянина. За словами колишнього співробітника NASA та поважного уфолога Майкла Коена, запис, який передали йому автори зйомки, справжній. І на ньому дійсно інопланетянин.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1495 | Додав: adminA | Теги: Австралії, інопланетяни
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ