Чт, 2024-04-25, 06:13


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Головна » 2013 » Лютий » 25 » Екс-мера Черновецького і пастора Аделаджу підозрюють у викраденні бізнесмена
12:25
Екс-мера Черновецького і пастора Аделаджу підозрюють у викраденні бізнесмена
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
Міліція Києва почала розслідувати справу, в якій фігурують екс-мер Києва Леонід Черновецький і пастор "Посольства Божого" Сандей Аделаджа. Прокуратура Голосіївського району дала доручення міліції провести досудове розслідування у кримінальній справі "Викрадення людей" (ст.146 КК), зареєстрованій на підставі заяви громадянки Алли Фролової, пише "Сегодня".

За даними прокуратури, суть заяви колишньої хатньої робітниці сім'ї Черновецьких у тому, що вона припускає: до зникнення в 1997 році її чоловіка Степана Кройтора можуть бути причетні Черновецький і Аделаджа. Але нинішня справа не проти них, а за фактом зникнення Кройтора. Сам Черновецький каже, що все це нісенітниця.

За словами Фролової, її чоловік в 1990-х роках був досить заможною людиною, власником кількох компаній, президентом страхової компанії.

"Степан тоді був політиком і бізнесменом, але несподівано зник безвісти. А за тиждень до цього він говорив мені, що вклав у "Правекс-Банк" всі свої активи, що "Правекс" - це його ідея". Банк перейде в мою власність", - сказав він мені. Крім того, чоловік був прихожанином церкви "Посольство Боже". Аделаджа після приїзду в Україну шукав багатих покровителів, і його познайомили зі Степаном. Після нічного богослужіння і розмови з пастором Аделаджею він і зник. А один з парафіян, Свиридов, сказав, що після розмови чоловік сказав, що в нього відкрилися очі на пастора", - розповіла Алла Фролова.

Сама вона теж була прихожанкою "Посольства". Вже після зникнення чоловіка вона попросила Аделаджу допомогти з роботою, і той порекомендував її в сім'ю Черновецьких як хатню робітницю. Проте після кількох місяців роботи її звільнили без пояснення причин.

"Тоді служба безпеки "Правекс-Банку" перевіряла всіх домробітниць Черновецьких", - каже вона.

Серед парафіян "Посольства" є люди, які ще пам'ятають історію зі зникненням, але не вірять, що в цьому замішаний Черновецький.

"Я бачила Фролову в церкві часто. Близько не була з нею знайома, але чутки ходили, що її чоловік пропав відразу після аудієнції з Сандеєм", - сказала прихожанка Олена.

"Я давно чула про цю історію. Серед парафіян обговорювали зникнення Кройтора, говорили, що він зник після служби. Але я не думаю, що пастор Аделаджа якось замішаний, і тим більше Леонід Черновецький. Алла багато дивного говорила, тож я б її словами не вірила", - каже парафіянка Марина.

Сам Леонід Черновецький відмовився коментувати цю ситуацію, назвавши звинувачення на свою адресу повною нісенітницею.

Є й інша версія зникнення Кройтора. Його старий товариш Іса М. припускає, що Кройтора вкрали з метою викупу.

"Ми познайомилися із Степаном 20 років тому через бізнес-справи. Ми хотіли створити свій банк. Не склалося, і Степан сказав, що він вільні кошти (це десятки мільйонів) покладе на депозит у серйозний банк. Я виїхав за кордон, а коли повернувся, дізнався, що він загадково зник. По ланцюжку правоохоронців я добрався навіть до Ігоря Гончарова, але його якраз заарештували. (Нагадаємо, офіцер УБОЗ Гончаров створив банду, куди входили й інші міліціонери. Вони викрадали людей заради викупу і вбивали їх. Гончаров помер, інших "перевертнів" кілька років судять). Тому, можливо, що і Кройтор міг стати жертвою "перевертнів", - сказав Іса.

Нагадаємо, в Дніпровському районному суді Києва триває судовий розгляд кримінальної справи за обвинуваченням посадових осіб ТОВ "Кінгз Кепітал" за епізодами шахрайського заволодіння грошовими коштами 618 громадян на суму понад 52 млн грн.

Як повідомлялося, 29 січня під час формування громадської ради при КМДА між представниками громадських організацій виникла бійка, в ході якої застосували димову шашку, а прес-секретар "Свободи" Олександр Аронець повідомив, що "грандіозна бійка" відбулася з "активістами секти Аделаджі, а також "Молодих регіонів".


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 934 | Додав: adminA | Теги: екс-мер Черновецький, викрадення бізнесмена, пастор Аделаджа
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ