Чт, 2024-04-25, 16:49


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Червень » 12 » FEMEN активно агітує проти Євро-2012. Їм відповіли польські повії
21:52
FEMEN активно агітує проти Євро-2012. Їм відповіли польські повії
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/

Активістки руху FEMEN у дні чемпіонату Європи з футболу розвинули небувалу активність - виступаючи проти проведення спортивного турніру, вони за традицією привертають увагу до своїх дій, оголюючи груди. Серія акцій продовжилася в ніч проти вівторка, коли в Києві феміністки спробували прорватися в спорткомплекс "Олімпійський".

Дві напівоголені дівчини, викрикуючи гасла проти проведення чемпіонату, намагалися пройти на територію стадіону, однак їх затримали стюарди і представники правоохоронних органів, передає "Інтерфакс". Співробітники міліції доставили дівчат до районного управління, щоб скласти протокол про адміністративне порушення.

Одна з головних претензій FEMEN до Євро-2012 полягає в тому, що турнір провокує сплеск секс-туризму в Україні та Польщі. "FEMEN називає Мішеля Платіні головним сутенером Європи, а підконтрольну йому структуру - головним локомотивом секс-індустрії в країнах, що потрапили в поле зору футбольних мафіозі", - йдеться в блозі феміністок.

Боротьбу проти Євро-2012, організаторів якого FEMEN звинувачує в заохоченні проституції, алкоголізму і "дебілізації населення", активістки почали в перший же день чемпіонату. 8 червня на підступах до Національного стадіону у Варшаві дівчини, розписавши свої тіла слоганами "Fuck Euro", атакували футбольних фанатів піною з вогнегасників. Учасниців акції затримала польська поліція.

Зазначимо, що у травні активістки жіночого руху FEMEN провели акції протесту проти Євро 2012. Вони скидали трофей європейської першості, який демонструвався вболівальникам.

8 червня у Варшаві на стадіоні "Народовий" відбулося відкриття чемпіонату Європи з футболу 2012 року, який до 1 липня буде проходити у Польщі та Україні.

Українські феміністки атакували Гамбург, а польки виступили на захист проституції

10 червня дівчата влаштували акцію в німецькому Гамбурзі. Три напівголі активістки з намальованими "вусами фюрера" і плакатами виступили на території кварталу "червоних ліхтарів", порівнюючи секс-індустрію з "фашизмом і геноцидом за статевою ознакою".

"Легалізація сутенерського бізнесу, здійснена урядом Німеччини в 2002 році напередодні чемпіонату світу з футболу, призвела до колосального сплеску пропаганди секс-індустрії, вщерть набивши бюргерські борделі свіжим м'ясом з усього світу. Особливу біль викликає величезна кількість молодих дівчат з країн пострадянського простору", - пояснили феміністки.

При цьому сплеск інтересу до секс-індустрії в зв'язку з футбольним чемпіонатом викликає невдоволення далеко не у всіх. Так, у Польщі повії провели власну "голу акцію" на підтримку Євро-2012. Жриці любові позували в масках під гаслом "Польські дівчата вітають вас" на тлі великого рожевого фалоса і демонстрували плакат "Femen! Get the fuck out of our business" ("Femen! Забирайтеся з нашого бізнесу"), повідомляється в "Живому журналі" українських феміністок. Активістки FEMEN у відповідь пообіцяли "з подвійним запалом переслідувати гідру секс-індустрії на Євро-2012".

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1130 | Додав: admin | Теги: польські повії, FEMEN
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ