Чт, 2024-04-25, 12:42


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Головна » 2011 » Січень » 24 » Ferrari представила свій перший повноприводний суперкар FF
17:31
Ferrari представила свій перший повноприводний суперкар FF
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

Ferrari оголосила про появу нової легенди - італійська компанія представила свій новий суперкар під назвою Ferrari FF. Букви FF в даному разі позначають Ferrari Four. А це означає, що перед нами повноприводна Ferrari. І це справжня сенсація - досі всі серійні Ferrari мали привод лише на задню вісь, пишуть "Автоновости".

Нова Ferrari FF прийде на зміну великий 612 Scaglietti. Завдовжки FF перевищує 4,9 м, а в салоні є чотири повноцінні крісла, та до того ж і багажник тут теж дуже пристойний - мінімум 450 л, а якщо скласти задні крісла, то й усі 800 л.

У рух повноприводна Ferrari приводитиметься 12-циліндровим бензиновим двигуном об'ємом 6,3 л, який видає 660 к.с. і 683 Н-м. Для порівняння, стара 612 Scaglietti мала мотор об'ємом 5,75 л, а його потужність становила 540 к.с.

Правда, навіть 660-сильний мотор все ж таки не зробить Ferrari FF найшвидшою і найпотужнішою, адже в запасі у італійців є модель 599 GTO, яка має 661-сильний двигун і легший кузов. В результаті у 599 GTO співвідношення маси до потужності становить 411,8 к.с. на тонну, а у FF - 368 к.с.

У парі з двигуном працюватиме 7-ступінчаста роботизована трансмісія з двома зчепленнями. А ще повинна з'явитися система "стоп-старт", яка дозволить економити паливо в заторах. Правда, якщо водій не хоче цього робити, то "стоп-старт" можна буде легко відключити. Крім того, цілком можливо, що в майбутньому з'явиться "заряджена" версія Ferrari FF з системою KERS, яка накопичуватиме отримувану при гальмуванні енергію і при необхідності видавати її, - в цьому випадку потужність мотора зросте ще на 101 "конячку".

Особливості повного приводу поки не розкриваються. Проте вже зараз зрозуміло, що йдеться про систему постійного повного приводу, де електроніка буде за потреби розподіляти момент між усіма чотирма колесами. Багато в чому завдяки повноприводній трансмісії час розгону 0-100 км/год у Ferrari FF забере 3,7 с, а максимальна швидкість машини становитиме 335 км/год.

Як повідомлялося, раніше компанія Ferrari представила на виставці в Болоньї (Італія) спеціальну версію суперкара 458, призначену для участі в кільцевих автоперегонах. Машина спецсерії, що отримала назву Challenge, вирізняється пониженою вагою, модернізованим двигуном, коробкою передач, "заточеною" спеціально на роботу з моментом на низьких швидкостях, перенастроєною підвіскою і новою керамічною системою гальм Brembo.

Гальмівна система теж нова: використовуються карбоново-керамічні гальма Brembo CCM2, запозичені в суперкара 599XX. Кліренс боліда знижено на 50 мм в порівнянні з 458 Italia.

У моторному відсіку встановлюється модернізований 5,0-літровий V8 з прямим впорскуванням палива, що розвиває на цивільній версії 458-ї моделі потужність 570 к.с. при 9000 об/хв. Блок управління двигуна перепрограмовано під спортивні завдання. 7-ступенева коробка передач з двома зчепленнями налаштована спеціально на роботу з моментом на низьких швидкостях, які переважають на звивистих спортивних трасах.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 976 | Додав: news
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ