Чт, 2024-03-28, 17:31


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2022 » Грудень » 15 » Філософ Фукуяма пояснив, чому росія атакує об'єкти енергетики України - "невдалий розрахунок"
09:41
Філософ Фукуяма пояснив, чому росія атакує об'єкти енергетики України - "невдалий розрахунок"
Інші останні Цікаві інтерв'ю на сайті holosUA.com/

Відомий американський філософ Френсіс Фукуяма не здивований атаками росіян на енергетичну інфраструктуру України. Таким чином рф намагається змусити Україну та світ до перемовин.

Про це Фукуяма сказав в інтерв'ю "Голосу Америки". Він зауважив, що таку стратегію застосовували ще за часів Другої світової війни, проте успіху вона також не мала.

За словами професора Стенфордського університету, росія не мала іншого шляху, ніж почати бомбардувати Україну. Ворожа армія не може перемогти Україну на полі бою, тому вдається до терору населення.

"Я не думаю, що у росії був інший вибір, окрім як піти цим шляхом. Вони не можуть перемогти Україну на полі бою. Тому єдиний вихід для них – атакувати українські міста, інфраструктуру, вбивати мирних жителів, сподіваючись, що подібне стратегічне бомбардування послабить волю українців. А потім послабить волю НАТО та Сполучних Штатів", – сказав політолог.

Фукуяма назвав такі дії рф "невдалим розрахунком". Оскільки історія стратегічних бомбардувань була не дуже вдалою. Їх застосовували під час Другої світової війни, але вони особливо не змушували до капітуляції.

Раніше Френсіс Фукуяма спрогнозував, коли Збройні сили України звільнять окупований Крим. За його словами, це може статись вже наступного року. Це станеться після деокупації спочатку Херсонської області, а потім Запорізької.

Також політолог спрогнозував великий колапс на росії. Також політолог дав пораду російському президенту владіміру путіну, як вийти з цієї ситуації.

Водночас військовий експерт та полковник запасу СБУ Михайло Притула заявив, що Україна може перемогти росію вже за кілька місяців. Святкувати перемогу над російськими загарбниками можна готуватися у березні 2023 року.

Очільник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов вважає, що Україна вже перемогла у війні з росією. Тепер питанням часу є звільнення всіх територій від окупантів.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Цікаві інтерв'ю | Переглядів: 275 | Додав: adminA | Теги: РФ, об'єкти енергетики, Україна, Атака, філософ Фукуяма
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ