Чт, 2024-04-25, 10:50


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Лютий » 25 » Флешмоби на річницю Януковича: "Рік у ярмі" і "Яник, є питаннячко!"
18:19
Флешмоби на річницю Януковича: "Рік у ярмі" і "Яник, є питаннячко!"
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Невелика бійка сталася біля Оперного театру в центрі Львова, де на великих екранах транслюють спілкування з громадянами Януковича.

Прихильники ВО "Свобода" проводили у цьому місці флешмоб "Рік у ярмі". Жінку й чоловіка в українському народному одязі запрягли у символічне ярмо і поганяли батогами чоловіки, на яких були маски Януковича, прем'єра Миколи Азарова і віце-прем'єра - міністра соціальної політики Сергія Тігіпка, передає "Інтерфакс-Україна".

До них підійшли люди в цивільному і спробували витіснити з площі, щоб учасники флешмобу не потрапляли в об'єктиви телекамер і їх не можна було б показати в прямому ефірі.

Прес-служба ВО "Свобода" повідомляє, що невідомі люди в цивільному затримали членів ВО "Свобода", які проводили флешмоб "Рік у ярмі". Кілька чоловіків спортивної статури спочатку відтіснили учасників вистави, а потім кинули на землю і вдягли кайданки голові фракції ВО "Свобода" у Стрийській районній раді Мар’янові Берездецькому.

Але за нього заступилися люди, які прийшли на площу. До них приєдналися депутати від ВО "Свобода", внаслідок чого сталася невелика бійка, але вона не була тривалою. Невідомі не представилися і не реагували на вимоги показати посвідчення.

- Видно, не такої розмови чекав президент і президентська команда, - каже голова Львівської обласної організації ВО "Свобода" Ірина Сех. – Сьогодні влада дуже добре продемонструвала, як вона "почує кожного". Нечуване свавілля – у центрі Львова невідомі люди в цивільному, не показавши посвідчень, затримують учасників мирної акції. Кидають їх на землю. Вдягають наручники. Гідне відзначення річниці інавгурації президента!"

На площі перед Оперним театром у Львові зібралося близько 200 осіб, які хочуть поставити запитання президенту України. На площі також стягнуто значну кількість співробітників міліції. Крім того, багато людей у цивільному, які ведуть переговори за допомогою портативних радіостанцій.

Дівчата з FEMEN спитали Януковича: "Звідки ти такий п***датий?"

25 лютого жіночий рух FEMEN провів акцію "Яник, є питаннячко!". Мономітинг із традиційними голими грудьми феменівки провели на честь проекту "Розмова з країною" і з нагоди річниці Віктора Януковича на посту президента, повідомляє "Таблоid".

На раді організації активістки жіночого руху, в народі знані як "кровосісі", намагалися сформулювати запитання до Віктора Федоровича.

"Шляхом голосування було обрано найбільш цензурне питання з обговорюваних - "Звідки ти такий п***датий?". Жіночий рух FEMEN офіційно заявляє, що більше запитань до цього персонажа не має", - йдеться у повідомленні прес-служби активісток.

Окрім того, у своєму листі феменки звертають увагу на "запровадження в Україні старих добрих тоталітарних методів контрольованої демократії. Один з її інструментів - це так звані цензуровані прямі ефіри з лідером нації. Досить згадати аналогічні ефіри з Путіним і Уго Чавесом".

"Жіночий рух FEMEN впевнений, що ані попередня цензура запитання, ані підказки суфлера не зроблять Януковича розумнішим, ніж він є", - резюмують активістки.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1013 | Додав: admin
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ