Вт, 2024-04-16, 09:24


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Червень » 1 » Фото нового Mercedes-Benz S-класу з'явились з кузовом W222
13:16
Фото нового Mercedes-Benz S-класу з'явились з кузовом W222
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

Прем'єра наступного покоління Mercedes-Benz S-класу з кузовом W222 відбудеться, швидше за все, навесні 2013 року на автосалоні в Женеві. Зовнішній вигляд нового флагмана Mercedes-Benz поки тримається в секреті, але шпигунам вдалося сфотографувати салон цієї машини. Звичайно, знімок вийшов не найкращої якості, проте він дає уявлення про те, якими ж будуть "нутрощі" W222.

Зазначимо, що в основі S-класу W222 виявиться нова платформа, ну а під капот цієї моделі почнуть ставити не тільки стандартні V6, V8 і V12, але і чотирициліндрові мотори. І мова зараз йде не тільки про дизелі об'ємом 2,1 л (204 к.с.), а й про бензиновий агрегат, який стане видавати близько 250 л.с. Передбачається, що такі економічні моделі почнуть купувати в якості службових або таксі. В якості коробки передач буде використовуватися новітній 9-ступінчастий "автомат", який був розроблений компанією ZF, пише авто@mail.ru.

Ми вже повідомляли, що марка Maybach скоро припинить своє існування - попит на ці моделі виявився занадто низьким, а витрати на створення моделей надмірно великі. Проте йти з ринку машин класу "супер-преміум" в концерні Daimler не хочуть. Саме тому на базі нового покоління Mercedes-Benz S-класу передбачається розпочати випуск не тільки машин з так званою "короткою" і "довгою" колісною базою, а й з наддовгою базою. Мало того, з'явиться і величезний лімузин.

Очікується, що довжина S 600 Pullman складе близько 6,5 м, і зовні він буде сильно відрізнятися від стандартних S-класів - дизайнери хочуть зробити так, щоб новий автомобіль нагадував покупцям старий 600 Pullman 60-х років минулого століття, який по праву вважався одним із найбільш розкішних автомобілів того часу.

Також нещодавно на автосалоні в Нью-Йорку Mercedes-Benz представив друге покоління свого великого позашляховика GL. А сьогодні німецька компанія опублікувала першу інформацію про найпотужну версію цього автомобіля, яка отримала назву GL 63 AMG.

І якщо ви побачите на дорогах машину з таким шильдиком, то знайте - не дивлячись на свій огрядний зовнішній вигляд, перед вами справжній "монстр". Адже під його капотом ховається відразу ... 557 л.с. Правда, незважаючи на цифри 63 в назві, двигун тут зовсім не обсягом 6,3 л - GL 63 AMG має 5,5-літровий V8 з подвійним турбонаддувом. У парі з цим мотором трудиться 7-ступінчастий "автомат", який здатний переварити не тільки 557 "конячок", а й момент в 760 Н м.

Динамічні характеристики цього GL вражають - максимальна швидкість в 250 км/год (обмежена електронікою), а час набору 100 км/год займає всього 4,9 с. Менше п'яти секунд до сотні для семимісного автомобіля. При цьому в Mercedes-Benz запевняють, що власникові GL 63 AMG не доведеться кожні дві години заїжджати на заправку, адже середня витрата палива в змішаному циклі тут становить 12,3 л на 100 км.

Зрозуміло, інженери AMG не могли обмежитися тільки новим двигуном. Позашляховик отримав свій власний аеродинамічний обвіс, 21-дюймові диски, посилені гальма, оновлену пневматичну підвіску з системою активного придушення крену. Та й оформлення салону теж вийшло шикарним - GL 63 AMG являє собою царство дорогої шкіри, дерева і високих технологій. Продаж Mercedes-Benz GL 63 AMG розпочнеться в листопаді цього року.

Раніше в Інтернет потрапили фото майже серійної версії нового оригінального Mercedes-Benz, який німці, напевно, будуть називати чотирьохдверним купе-універсалом. Адже нова модель, яка поки носить кодову назву CLS Shooting Brake, являє собою саме універсальну версію великого CLS, який німці позиціонують як "чотирьохдверне купе".

CLS Shooting Brake отримає менш місткий багажний відсік, плюс до цього дану модель будуть позиціонувати не як практичний автомобіль, а як спортивну машину.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 1476 | Додав: adminA | Теги: фото, Mercedes-Benz S-класу, кузовом W222
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ