Пт, 2024-03-29, 10:59


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Вересень » 7 » Футбольна збірна України зганьбилася у Празі: чехи забили чотири "сухих" голи
10:04
Футбольна збірна України зганьбилася у Празі: чехи забили чотири "сухих" голи
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/

Підопічні Олега Блохіна продовжили прикру серію поразок до чотирьох матчів поспіль.

Чехія – Україна – 4:0

Чехія: 16. Дробни, 3. Кадлець, 6. Сівок, 12. Поспех (2. Гебре Селассі, 60), 17. Хюбшман, 9. Резек (7. Петржела, 71), 11. Пуділ, 13. Плашил, 18. Коларж (20. Вацек, 68), 8. Пекхарт (21. Лафата, 58), 14. Піларж.

Україна: 31. Дикань, 21. Бутко, 5. Кучер, 6. Кривцов, 13. Шевчук В., 2. Гай (44. Ракицький, 46), 4. Тимощук, 9. Ярмоленко (15. Калиниченко, 85), 19. Коноплянка (10. Воронін, 52), 22. Девіч (17. Шиндер, 80), 25. Мілевський (11. Селезньов, 57).

Голи: Вацлав Кадлець, 3 (пенальті), Вацлав Кадлець, 12, Ян Резек, 47, Даніель Коларж, 51.

У Прагу українська збірна прибула за три дні після домашнього програшу уругвайцям. І вже на 3-й хвилині гості пропустили, коли невдалі дії на лівому фланзі захисту фолом увінчав В'ячеслав Шевчук - пенальті, який взявся виконувати Міхал Кадлець. Андрій Дикань намагався врятувати партнерів, але від його руки м'яч потрапив у сітку – 1:0.

Цей гол позначився на настрої команди Олега Блохіна, яка декілька хвилин не могла організувати бодай єдину атаку у відповідь. А на 10-й хвилині Кадлець ще більше ускладнив становище гостей. Після кутового у виконанні Ярослава Плашила центральний захисник чехів випередив усіх у воротарському майданчику Диканя і завдав влучного удару головою – 2:0.

Лише після цього "синьо-жовтим" вдалося хоч якось узяти м'яч під контроль. Щоправда, володіння ним жодних дивідендів нападу гостей не приносило. Українці йшли вперед дуже обережно і повільно, майже не загострюючи ситуації. Натомість збірна Чехії швидко розгортала свій наступ, активно використовуючи фланги та короткі передачі. До речі, м'яч іще раз побував у сітці Диканя, проте був забитий із офсайду.

Свою першу змістовну атаку майбутні господарі Євро-2012 провели на 29-й хвилині, коли за рахунок індивідуальних дій Євген Коноплянка переграв біля лівої бровки опікуна, утім, його спробу віддати результативний пас на Артема Мілевського перервав Томаш Сівок.

Поступово гості заволоділи територіальною перевагою. Коноплянка спробував пробити Ярослава Дробни "пострілом" з-за меж штрафного, потім його приклад повторив Богдан Бутко - голкіпер відбив м'яч перед собою, чим скористався Марко Девіч... Однак вже після того, як асистент арбітра зафіксував у нього положення "поза грою". Рахунок не змінився, із чим суперники й пішли на перерву.

Другий тайм знову розпочався зі швидкого голу підопічних Міхала Білека. Цього разу Ян Резек вільно прийняв м'яч у карному майданчику Диканя та холоднокровно поклав його у дальній кут - 3:0. Ледве гості розіграли з центра поля, як хрестоматійна комбінація за участю Вацлава Піларжа та Даніеля Коларжа призвела до чергового голу - 4:0. Це вже було занадто...

Усі намагання збірної України уникнути повторення рекордної поразки успіху не мали, хоча відмінні нагоди відзначитися наприкінці гри змарнували Марко Девич, Андрій Ярмоленко та Антон Шиндер, який дебютував під прапорами національної команди, вийшовши на заміну.

Отже, чотири останні спаринги "синьо-жовті" програли із загальним рахунком 3:12!




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 830 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ