Чт, 2024-03-28, 14:51


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Грудень » 27 » Геї та євреї: лідер "Свободи" озвучив позицію партії
10:53
Геї та євреї: лідер "Свободи" озвучив позицію партії
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
Всеукраїнське об'єднання "Свобода" не є антисемітською організацією. У цьому запевнив лідер партії Олег Тягнибок в ефірі телеканалу ТВі, пише Українська правда.

Коментуючи пункт резолюції Європарламенту із закликами не співпрацювати зі "Свободою", Тягнибок нагадав, що "в закордонному виборчому окрузі перемогла саме "Свобода", тобто українці, що проживають за кордоном, зокрема в Європі, масово голосували за його політичну силу.

"І чому така резолюція з'явилася, для нас зараз абсолютно очевидно. Сценарій розроблявся на Луб'янці, однозначно. Адже ця резолюція Європарламенту була проти Партії регіонів. 90% тексту містить те, які неправильні дії зараз робить ПР. І тільки цей заангажований соціаліст, з колишньої болгарської Комуністичної партії, з голосу вніс цю пропозицію і отримавши певну підтримку, цей пункт створив інформаційну бомбу тут у нас в Україні. На превеликий жаль, купилися на цю спецоперацію Москви", - зазначив політик.

При цьому на запитання, навіщо партія допускає антисемітські гасла і висловлювання, зокрема, заяви про "жидів", Тягнибок запевнив, що "Свобода" не є антисемітською організацією".

"Якщо є якісь зауваження щодо наших поглядів подібного плану, будь ласка, хай подають на нас в суд. Але в суд ніхто подавати не буде, тому що всі чудово розуміють, що навіть заангажовані українські суди ніколи не зможуть винести відповідне рішення проти "Свободи", тому що ми не порушуємо жодного українського законодавства", - уточнив він.

"Вони часто самі роблять певну проблему, роздмухують цю проблему, з мухи роблять слона, для того щоб їх усі почали жаліти", - підсумував політик, уточнивши, що слово "жидівка" не є образливим.

Як відомо, в листопаді член політради ВО "Свобода", четвертий номер їхнього списку Ігор Мірошниченко в коментарях в соцмережі назвав американську актрису саме "жидівкою".

Як повідомлялося, 13 грудня Європарламент прийняв резолюцію по Україні. При цьому за ініціативою європейських соціалістів і демократів в резолюцію була включена прийнята з голосу поправка, в якій міститься заклик до демократичних партій у Верховній Раді не співпрацювати з ВО "Свобода" через її "расистські, антисемітські і ксенофобські погляди".

Заступник голови ВО "Свобода", народний депутат Андрій Мохник заявив, що поправка в резолюції Європарламенту із закликом до українських опозиціонерів не співпрацювати з ВО "Свобода" - це спецоперація Партії регіонів, здійснена комуністом - представником нетрадиційної сексуальної орієнтації.

Партія "УДАР" продовжить співпрацю з Всеукраїнським об'єднанням "Свобода" незважаючи на заклик Європарламенту. Про це заявив народний депутат, член політради партії "УДАР" Валентин Наливайченко. За його словами, УДАР з повагою ставиться до резолюцій Європарламенту та інших міжнародних організацій.

"Разом з тим, співпраця та взаємодія опозиційних сил - це один з важливих елементів відновлення парламентаризму в Україні", - підкреслив Наливайченко.

Тягнибок запевнив, що не проти існування гомосексуалістів

Лідер партії "Свобода" Олег Тягнибок не проти існування гомосексуалів, але проти пропаганди їх стилю життя.

"Є частина людей, які виховалися в українській державі і в певному суспільстві і в певному християнському середовищі, які не сприймають популяризації…", - заявив він.

"Яка кримінальна відповідальність? Я перепрошую. Звичайно, що була певна частина людей, в нашому українському суспільстві, в тому числі і в шанованих певних закладах, в тому числі в наукових і учбових закладах, які вважають, що пропаганда сексуальних меншин, їхнього способу життя - це є правильно. А я так не вважаю", - уточнив політик.

"Я ж не проти того, щоб такі люди існували. Прошу дуже. Я проти того, щоб їх переслідували, але я так само є проти того, щоби вони рекламували свої збочені погляди, як на мене, зокрема, цілому нашому українському суспільству", - запевнив Тягнибок.

"Я не хочу, щоб моя дитина, виходячи зі школи, могла отримувати подібного роду провокативного листівки. Ми проти пропаганди", - підсумував він.

Раніше депутат від "Свободи" Юрій Бублик сказав, що "Свобода" у Верховній Раді має намір голосувати за заборону пропаганди гомосексуалізму.

Як повідомлялося, Верховна Рада України 2 жовтня проголосувала в першому читанні за законопроект про внесення змін до деяких законодавчих актів (щодо захисту прав дітей на безпечний інформаційний простір). Автори законопроекту пропонують доповнити статтю Кримінального кодексу про покарання за ввезення, виготовлення або розповсюдження творів, що пропагують культ насильства, жорстокості, расової та національної чи релігійної нетерпимості і дискримінації, положенням про такі дії щодо поширення гомосексуалізму. У разі ухвалення цього закону його порушення буде каратися штрафами і тюремним ув'язненням до 5 років.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1763 | Додав: adminA | Теги: Геї та євреї, позицію партії, лідер Свободи
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ