Чт, 2024-04-25, 06:22


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Вересень » 7 » Гібридний Accord випустить Honda , Ford представить менш "ненажерливий" Mondeo
10:01
Гібридний Accord випустить Honda , Ford представить менш "ненажерливий" Mondeo
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/
Компанія Honda поділилася офіційною інформацією та фотографіями американської специфікації сімейства Accord нового покоління. Автомобіль буде доступний у двох типах кузова: седан і купе.

Автомобіль пропонуватимуть з новим 2,4-літровим 4-циліндровим двигуном, здатним видати 185 к.с. і потужністю 245 Нм пікового моменту. Двигун буде встановлюватися в парі з безступінчатим варіатором CVT або 6-ступінчастою "механікою". Також нову Honda Accord можна буде замовити з 3,5-літровим двигуном V6, що має потужність 278 к.с. і максимальний обертовий момент 342 Нм. Цей двигун буде працювати в парі з 6-ступінчастим "автоматом" або з 6-ступінчастою ж "механікою", пише Авто@mail.ru.

Крім того, в 2013 році у нової Honda Accord з'явиться і гібридна модифікація. Такий автомобіль буде комплектуватися 2,0-літровим чотирициліндровим бензиновим двигуном потужністю 137 к.с, 120-кіловатним електромотором і буде доступний тільки в кузові "седан". Загальний запас ходу гібридного Accord становитиме 800 км, а на одній лише електротязі автомобіль зможе проїхати від 16 до 24 км і розвинути 100 км/год.

Список обладнання нового Honda Accord досить широкий. Серед іншого, в нього увійде нова мультимедійна і навігаційна система з 8-дюймовим екраном, система попередження фронтального зіткнення FCW, система попередження про виїзд із смуги, система контролю мертвих зон, адаптивний круїз-контроль, шість подушок безпеки, а також світлодіодні фари головного світла.

Американські ціни на новинку компанія обіцяють назвати 10 вересня. Нагадаємо, прем'єра європейської версії Honda Accord відбудеться восени цього року.

У січні 2012 року на автосалоні в Детройті Honda представила концепт нового купе Accord. Тоді інженери обіцяли серйозно попрацювати над рівнем комфорту Accord при збереженні хорошої керованості. Казали, що помітно краще стане плавність ходу й шумоізоляція, та і якість матеріалів оздоблення має зробити крок на якусь "іншу висоту".

Новий Ford Mondeo з підвіскою, як у Audi і BMW

Компанія Ford розповіла перші подробиці про європейську версію моделі Mondeo, вихід якої запланований на осінь 2013 року. Головною особливістю новинки стане новий двигун сімейства Ecoboost об'ємом 1 літр, здатний видати 125 к.с. і потужністю 170 Нм крутного моменту. Новий мотор прийде на зміну 1,6-літровому чотирициліндровому "атмосфернику", що видає 120 "коней".

Крім того, Ford Mondeo отримає нову задню підвіску, яка залишиться багатоважельною, однак буде виконана за новою технологією. Керівництво компанії поки що не розкриває всіх деталей, однак натякає, що конструкція буде схожою з тією, "що використовують Audi і BMW".

Нарешті, на Ford Mondeo з'явиться електропідсилювач рульового управління, який, на думку представників компанії, допоможе знизити витрату палива. Зовні автомобіль не відрізнятиметься від американської версії, яка буде продаватися в США під ім'ям Ford Fusion.

Раніше повідомлялося, що американська компанія Ford готується змінити генеральну лінію свого дизайну. Наприкінці 90-х фірма впроваджувала фірмовий стиль, названий "new edge" (нова грань). Яскравим представником того напряму був Focus першого покоління. Потім був придуманий так званий кінетичний дизайн, який втілився в нинішніх Mondeo, Fiesta, Kuga та інших моделях. Тепер настав час знову радикально змінити образ.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 1003 | Додав: adminA | Теги: Mondeo, Honda, гібридний Accord, Ford
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ