Пт, 2024-04-19, 10:54


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Головна » 2009 » Жовтень » 13 » Голова Секретаріату Президента закликає МВС відмовитися від маніпулювання інформацією
19:05
Голова Секретаріату Президента закликає МВС відмовитися від маніпулювання інформацією
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Глава Секретаріату президента України Віра Ульянченко закликає міністра внутрішніх справ Юрія Луценка утриматися від оприлюднення перекрученої інформації, а також викорінити практику надання президенту України недостовірних даних. Про це повідомила сьогодні на брифінгу прес-секретар президента Ірина Ванникова, передає УНІАН.

За її словами, Ульянченко, відповідаючи за дорученням глави держави на лист міністра внутрішніх справ, звернула його увагу на недопущення безпідставної дискредитації керівників органів державної влади, зокрема і прем`єр-міністра.

Як зауважила прес-секретар президента, попри оптимістичні заяви міністра внутрішніх справ, криміногенна ситуація в країні залишається складною. "Дивно, що міністр вперто не помічає стрімкого зростання кількості саме тяжких злочинів, у тому числі вбивств. Більше того, такі злочини вже набули зухвалого, навіть "демонстративного" характеру",– наголосила Ванникова.

Прес-секретар нагадала, що президент неодноразово вимагав від органів внутрішніх справ жорстких та ефективних дій у відповідь на сплеск злочинності. Замість того, щоби зробити належні висновки у своїй роботі, міністр внутрішніх справ почав заперечувати очевидне, сказала Ванникова.

"На жаль, буквально наступними днями життя довело хронічну невирішеність проблем, на які вказував глава держави", – констатувала вона.

Ванникова навела низку прикладів на підтвердження цього. Так, 9 жовтня у Дніпропетровській області невідомий із невстановленої зброї обстріляв мікроавтобус, у якому перебували працівники підприємства "Арселор Міттал Стіл", громадяни Індії. Один з них отримав поранення.

Перед тим, 8 жовтня, мер міста Димитрова Донецької області, перебуваючи за кермом автомобіля, здійснив наїзд на жінку-пішохода, яка отримала травми та була доставлена до лікарні.

"Особливо турбує те, що представники влади і надто – органів внутрішніх справ дедалі більше почувають себе безкарними, дозволяють собі безпрецедентні речі", – сказала прес-секретар президента.

Вона додала, що суспільство знаходиться під враженням дикого за своїм цинізмом вбивства жителя Кіровоградщини " мисливцем Лозінським у компанії з місцевими можновладцямиі правоохоронцями".

"Очевидно, органами внутрішніх справ не було зроблено належних висновків, адже ситуація повторюється і в інших регіонах. Невинні люди й надалі гинуть унаслідок незаконних полювань, у тому числі і за участю працівників міліції", – сказала вона.

Прес-секретар Президента навела ще один приклад, коли безглузда смерть 17-річного Івана Венгриновського стала наслідком колективного нічного полювання (за участю працівника органів внутрішніх справ) 3 жовтня цього року поблизу села Товмачик Коломийського району Івано-Франківської області.

Ванникова нагадала про нічний постріл у серпні цього року в Долинському районі цієї ж області, унаслідок якого родина місцевих жителів Гошовських втратила 25-літню доньку Іванку.

За словами речника глави держави, не дістають належного реагування і випадки, коли під загрозою постає здоров`я і безпека сотень тисяч людей. Так, за попередньою версією МНС, причиною нещодавнього загоряння сухого трав`яного настилу на муловому полі Бортницької станції аерації "Київводоканалу" був навмисний підпал. "Проте відповідної інформації стосовно осіб, причетних до скоєного, з боку МВС України досі не надходило", – констатувала прес-секретар президента.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1365 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ