Сб, 2024-04-27, 21:35


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Березень » 23 » Готує одразу три моделі серії Q компанія Audi
17:36
Готує одразу три моделі серії Q компанія Audi
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

Найближчим часом позашляхова Q-лінійка компанії Audi значно розростеться, і вона обіцяє бути самостійнішою щодо легкових моделей, ніж у спорідненого Volkswagen. Крім того, кросовери Audi остаточно розділяться на два напрями. Моделі з парним числом після букви Q (2, 4, 6 і 8) належатимуть до міських стиляг з підвищеним кліренсом, а непарні "к'юшки" (3, 5 і 7) будуть більш утилітарні, пишуть "Автоновости".

У останні дні з'явилися зображення і трохи інформації аж про трьох нових представників усешляховиків Audi. Найцікавіший і найбільш інтригуючий з них - Audi Q2. Це буде надкомпактний міський кросовер, порінянний за габаритами з легковою "одиничкою". Дебютною стане тридверна модель, але обговорюється і можлива п'ятидверка.

Набір двигунів включатиме бензинові турбоагрегати об'ємом 1,4 літра і потужністю 144 або 185 кінських сил, а також дизелі об'ємом 2 літри з віддачею 115 або 177 "коней". Серійна модель з'явиться на ринку в 2016 році за ціною в районі 27 тисяч євро - це на 3 тисячі дешевше, ніж коштує Q3.

Ще один представник "гламурних" Audi з великим кліренсом - модель Q6. Вже доступні шпигунські фотографії прототипів, що їздять своїм ходом. Правда, про зовнішність автомобіля по ним судити складно, оскільки на машини навісили більшість кузовних панелей від Q5.

Розтягнута і розширена платформа саме цієї моделі стане основою для нового всешляховика, який покликаний конкурувати на ринку з BMW X6. Під капотом очікуються компресорні V6, а також V8 з подвійним турбонагнітанням. Прем'єра серійної машини відбудеться в кінці нинішнього або на початку наступного року.

Нарешті, остання новинка - дещо підретушована модель Q5. Зміни в зовнішності незначні і зосереджені в наступних деталях. Ґрати радіатора стали схожі на такі, як у нової Audi A3, трохи змінилося розташування протитуманок у бампері, а головна оптика набрала простішого "погляду" і розжилася на світлодіодні смужки по нижньому краю фар. Зміни на кормі торкнуться лише ліхтарів з новою конфігурацією світлодіодів, а "залізо" ж автомобіля лишиться тим самим.

Раніше повідомлялося, що в Мережі з'явилося перше справжнє фото Audi A3 нового покоління. Його опублікувало чеське видання Autoforum.cz. Зображення з великою ймовірністю відповідає дійсності, оскільки схожі контури були і у "трійки", "випадково" засвіченої в січні на дисплеї системи MMI під час офіційної презентації інтер'єру А3.

Революції в дизайні, як і очікувалося, не сталося. Схожий з попереднім силует кузова поєднується з новим фірмовим "обличчям", що складається з шестикутних ґрат радіатора і серйозного погляду головної оптики. Audi A3 стане першою моделлю концерну Volkswagen, побудованою на модульній платформі MQB.

Є інформація і щодо моторної лінійки - на старті продажів це будуть, швидше за все, бензинові мотори 1.4 TFSI потужністю 122 або 140 сил, 1.8 TFSI потужністю 180 сил, а також 140-сильний турбодизель. Коробки передач: механічна і роботизована. Буде доступний і повний привод. Офіційно тридверку Audi A3 розсекретять на женевському автосалоні на початку березня, а пізніше з'явиться і п'ятидверна версія Sportbacк.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 1007 | Додав: adminA | Теги: три моделі серії Q компанія Audi
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ