Ср, 2024-04-17, 01:52


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Листопад » 18 » Грандіозне космічне шоу на своє 25-річчя обіцяє гурт "ВВ"
16:33
Грандіозне космічне шоу на своє 25-річчя обіцяє гурт "ВВ"
Інші останні Новини культури та освіти на сайті holosUA.com/

Легендарна українська група "Воплі Відоплясова" відсвяткує 25-річний ювілей у неділю, 20 листопада. Грандіозне шоу-панк-ревю з космічним присмаком розпочнеться о 19.00 в київському Палаці спорту і триватиме близько трьох годин, повідомили організатори концерту "25 років на орбіті".

Привітати музикантів і виступити з ними на одній сцені приїдуть бєларуська група "Ляпис Трубецкой", шоумен російської групи "АукцЫон" Олег Гаркуша і російський репер-хуліган Ноггано.

Також у "масштабному дні народження" візьмуть участь Ансамбль пісні і танцю Збройних сил України, вітчизняні групи "Бумбокс" і Gorchitza. Справжньою ж королевою зоряного балу стане легендарна німецька панк-діва Ніна Хаген, яка вперше виступить в Україні.

Крім того, організатори повідомляють, що на концерті буде представлено колекційне видання першого офіційного "живого" відео, знятого під час рок-фестивалю "Рок-Січ", організатором якого виступив Олег Скрипка.

Лідер групи "Ляпис Трубецкой" Сергій Міхалок розповів, що є фанатом гурту "ВВ" вже 18 років. Про це повідомляє портал RockYou.

"Коли я побачив перші їхні кліпи в перебудовних програмах і почув ці чарівні звуки, то був підкорений назавжди. Довгий час плекав надію познайомитися з учасниками колективу. І одного разу у Артемія Троїцького я не міг приховати свого хвилювання, не зміг зіграти жодного акорду на акордеоні, тому що поруч сидів зухвалий і палкий кумир моєї героїчної молодості - Олег Скрипка. Кожен його концерт - ексклюзивний виступ. Я бачив концертів з 15, вони були різні і чудові: десь було багато гри і драматургії, десь пластики і хореографії" , - розповів Міхалок.

Василь Вакуленко (Ноггано) з великою повагою ставиться до творчості "ВВ". "Вони - ветерани року, з гарним почуттям гумору і у відмінній формі. Олег Скрипка під час виступів видає такі перформанси, що всі концерти групи без перебільшення можна назвати самобутніми музичними виставами", - каже він.

А Лесь Подерв'янський вважає, що Скрипка шалено талановитий і органічний у всьому, хай що б він робив на сцені. "У нього є зовсім тваринне відчуття краси та правильності того, що потрібно робити. Він на сцені взагалі відключається і вібрує в такт своїй музиці - це досить рідкісна риса. І прийти на концерт треба саме тому, що "ВВ" треба слухати наживо: від них "пре", і відчути це можна, тільки сидячи в залі", - зазначає художник і драматург.

А ось у групі Gorchitza вважають, що саме "ВВ" - українська музична історія: "Тому йти на концерт 20 листопада не просто можна, а треба. Це буде круте шоу. Досить побачити афішу, щоб зрозуміти, що таке не можна пропустити". Для Gorchitza велика честь бути частиною цього моменту. "В Україні не так багато хороших концертів українських виконавців - так що потрібно бути неодмінно", - говорять вони.

Нагадаємо, один з найколоритніших українських гуртів "Воплі Відоплясова", або "ВВ", святкує своє 25-річчя. У зв'язку з ювілеєм відбудеться грандіозний гала-концерт у київському Палаці спорту 20 листопада, який розпочнеться о 19.00.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини культури та освіти | Переглядів: 953 | Додав: adminA | Теги: ВВ
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ