Пт, 2024-04-26, 17:20


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2018 » Січень » 13 » Інтернет і життя
13:39
Інтернет і життя
Інші останні Новини науки і технології на сайті holosUA.com/

Кількість користувачів Інтернету невблаганно росте, зараз користувачів налічується 30% від населення Землі, але "павутина" такими темпами розкидає свою павутину, що скоро Інтернет прийде в кожен будинок. Інтернет собою заповнив майже все наше життя. Електронний лист дійде в будь-який кінець землі за хвилини, максимум за годину, що набагато спрощує спілкування. У Мережі можна знайти навчальні матеріали, отримати знання з того чи іншого предмету. Також всім доступна оплата послуг через інтернет на спеціалізованих сайтах, наприклад на creditdnepr.com.ua.

Молодь багато часу проводить в соціальних мережах, спілкування в реальному житті підмінило спілкуванням в Інтернеті, і це не дуже добре. Треба обмежувати, особливо для дітей, час, проведений в інтернеті. Одним інтернет допомагає самореалізуватися, інші тікають від реальності, підміняючи справжнє життя на придуману, красиве, але яке нічого не має спільного з дійсністю.

Суперечки на цю тему не вщухають. Одні знаходять в Інтернеті спілкування, для інших - додатковий, а для когось і основний, заробіток. Не дарма його образно називають Світовою павутиною. Однозначної відповіді на це питання немає, і не буде. Корисну інформацію, розваги, все можна знайти в Інтернеті. Крім корисної потрібної інформації в Мережі багато спаму, що становить небезпеку для людства, можливо зловживання інформацією терористами, бандитами. Люди стали менше приділяти часу родині, спілкуванню з друзями в реальному житті, і все більше часу проводять в Мережі, в віртуальному житті вони знаходять друзів, люблять.

Так що ж таке Інтернет - користь чи шкода для людини? Важко уявити життя без Інтернету. В Мережі багато медіа-ресурсів, на яких можна подивитися телепередачі, фільми, відпала потреба купувати DVD-диски.

Загальна комп'ютеризація сформувала новий образ мислення, новий стиль спілкування, новий спосіб життя. З Інтернету можна дізнатися новини, погоду. Переваги електронної пошти важко заперечити. Не виходячи з дому, через Інтернет можна оплатити комунальні послуги, поповнити рахунок в банку або взяти кредит. За допомогою Інтернету можна зайнятися самоосвітою. Залежність від цього вьсого - це вже проблема, з якою людина сама не впорається, потрібна допомога лікаря-психіатра. Хтось через Мережу купує речі, користується інтернет-магазинами. Світова павутина це величезний світ, який живе за своїми правилами, життя в ній - "кипить", "вирує". Нас все сильніше затягує в цю "павутину".

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини науки і технології | Переглядів: 1018 | Додав: abel
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ