Пт, 2024-04-19, 22:44


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Головна » 2010 » Вересень » 2 » Іспанські й українські актори відкриють ГогольFеst на Майдані 4 вересня
19:10
Іспанські й українські актори відкриють ГогольFеst на Майдані 4 вересня
Інші останні Новини культури та освіти на сайті holosUA.com/

  У суботу, 4 вересня, на Майдані Незалежності в Києві театральна іспанська трупа La Fura dels Baus разом з українським театром "Дах" відкриють четвертий міжнародний фестиваль сучасного мистецтва ГогольFest. Про це повідомив Надзвичайний і Повноважний Посол Іспанії в Україні Хосе Родрігес Мояно вчора на прес-конференції у своїй резиденції, передає УНІАН.

За його словами, завдяки цьому інтернаціональному колективу можна буде побачити в Києві поєднання різноманітності світу – часу, простору, енергії та матерії.

Посол переконаний, що цей проект стане майданчиком для міжнародного спілкування. "Ми сподіваємося, що фестиваль ГогольFest стане одним з базових форматів для задоволення культурних потреб численних гостей турніру Євро-2012, котрі відвідають країну через два роки",-– сказав він.

Частковим спонсором шоу-відкриття ГогольFest'у виступила також Федерація футболу України в особі її президента Григорія Суркіса.

"Ми з задоволенням прийняли запрошення стати спонсорами цього грандіозного, на мій погляд, проекту, який справді може дати новий формат спілкування гостей столиці не лише 4 вересня, а й через кілька років, коли ми проводитимемо Євро-2012", - повідомив Суркіс.

На уточнювальне запитання, чи планується відкриття футбольного турніру у 2012 саме з цими артистами, президент ФФУ сказав, що поки важко уявити, "яким чином ми презентуватимемо фінальний матч Євро-2012, бо ще є багато часу".

За його словами, сьогодні варто більше подбати про те, аби інфраструктура була на високому рівні готовності. "Звісно, ми спочатку хочемо побачити, що нам усе-таки покаже La Fura dels Baus з "Дахою Брахою". Нам обіцяють феєрію… Після суботи ми побачимо, наскільки їм вдасться поєднати суто український культурологічний історичний мотив з Євро-2012", - зазначив Суркіс.

Президент і засновник ГогольFest'у Владислав Троїцький подякував іспанському посольству, що вони виявили ініціативу привезти до Києва цей фантастичний театр.

"Ми подружилися з командою театру La Fura dels Baus і придумали спільне велике шоу, яке буде в суботу на Майдані. Гадаю, це буде свято свят. Повірте, такого Київ ще не бачив. La Fura dels Baus справді надзвичайний колектив, тому для нас велика честь з ними працювати", - сказав Троїцький.

Також з 5 вересня Троїцький запрошує всіх українців на кіностудію ім. Довженка, де буде продовження ГогольFest'у, на якому організатори обіцяють дуже багато всього цікавого.

Раніше керівництво культурно-мистецького та музейного комплексу "Мистецький арсенал" відмовило організаторам щорічного міжнародного фестивалю сучасного мистецтва ГогольFest, який цього року відбудеться з 3 по 19 вересня, у наданні приміщення.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини культури та освіти | Переглядів: 1023 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ