Чт, 2024-04-25, 18:18


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Грудень » 5 » Івано-Франківська "Батьківщина" вимагає відставки Азарова, Тігіпка, Бродського та Могильова
14:42
Івано-Франківська "Батьківщина" вимагає відставки Азарова, Тігіпка, Бродського та Могильова
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Депутати фракції "Батьківщина" в Івано-Франківській обласній раді вимагає від Президента України Віктора Януковича відставки прем’єр-міністра Миколи Азарова, віце-прем’єр-міністра Сергія Тігіпка, голови Держкомпідприємництва Михайла Бродського та міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова.

Про це йдеться у заяві фракції "Батьківщина", яку підписав її голова Юрій Романюк, повідомляє УНІАН.

"Силовий розгін мирної аполітичної акції протесту підприємців на Майдані, зранку 3 грудня 2010 року, неадекватно великими по кількості силами спецпідрозділів міліції, у грубій та цинічній формі демонтажу наметів протестувальників, їх майна та особистих речей, а також застосування грубої фізичної сили щодо самих підприємців, жінок-підприємців зокрема", викликає глибоке обурення, - наголошується у документі. - Фракцію "Батьківщина" жодним чином не дивує абсолютно природна і очікувана реакція збанкрутілої антинародної влади Януковича і його команди "професіоналів", які цинічно брехали народові перед виборами "почути кожного" і "покращити життя вже сьогодні", на звичайні для будь-якого цивілізованого суспільства демократичні акції протесту підприємців, що набралися громадянської мужності і сміливості відкрито протестувати проти т.зв. Податкового кодексу".

Фракція висловлює "свою повну підтримку і солідарність з діями підприємців, які шляхом мирних демократичних акцій протесту категорично заперечували антиринкові та антидемократичні перли авторства Азарова-Тігіпка, у підготовленому і схваленому коаліцією більшості у Верховній Раді з числа регіоналів, литвинівців та комуністів податковому "вироку" підприємцям", - наголошується в заяві.

"Ми заявляємо про своє приєднання до нової політичної акції протесту проти утвердження в Україні антинародного, антидемократичного режиму, нехтування владою елементарних конституційних норм, основ і цінностей демократії – права мирних зібрань та проведення акцій протесту, проти придушення свободи слова та прав людини", - підкреслюють автори заяви і вимагають негайної відставки прем’єр-міністра Азарова, віце-прем’єр-міністра Тігіпка, голови Держкомпідприємництва Бродського та міністра внутрішніх справ Могильова.

22 листопада на Майдані Незалежності у Києві підприємці розпочали акцію протесту проти набуття чинності Податкового кодексу, схваленого Верховною Радою минулого тижня. Активісти вимагають від президента ветувати цей закон.

У п'ятницю, 26 листопада, їхні вимоги переросли в політичні: якщо раніше вони вимагали президентського вето кодексу, то тепер вони мають намір вимагати відставки президента та дострокового припинення повноважень Верховної Ради України нинішнього скликання.

У Києві 6-го грудня розпочнеться нова акція протесту



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1114 | Додав: Просто_Марія
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ