Чт, 2024-04-25, 19:42


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Головна » 2010 » Січень » 30 » Янукович не хоче розпускати Раду і запевняє, що готувався до президентства все життя
18:39
Янукович не хоче розпускати Раду і запевняє, що готувався до президентства все життя
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович збирається дати шанс цьому скликанню парламенту. Про це він заявив в ефірі програми "Шустер Live", відповідаючи на питання, чи збирається він розпустити парламент.

"Можна я не буду всі секрети відразу розкривати. Потрібно дати шанс цим депутатам, цьому депутатському корпусові показати свої можливості. Скільки знадобиться на це часу, покаже процес. І якщо в цьому процесі буде хоч найменший сумнів, хоч якась перша ознака, що цей парламент не здатний працювати ефективно, питання буде вирішене", - заявив Янукович.

Та мода, що з'явилася в політиці - кидати, обманювати, обіцяти, не робити - її настав час припиняти. І я коли говорю зі своїми колегами і ловлю хоча б на найменшій неправді, я завжди говорю, що тільки на довірі можна будувати майбутнє", - додав він.

Янукович також заявляє, що все життя готувався до посади президента. "Я до цього готувався усе своє життя. Я пройшов непростий шлях, я одержав досить досвіду, у мене була можливість випробувати себе на різних етапах життя - я двічі був прем'єр-міністром, я був губернатором, я 20 років працював керівником різних підприємств", - заявив він.

"Я одержав той досвід, який можу реалізувати в складній ситуації. Крім того, у мене є команда, яка показала на ділі, на що здатна. І головне - підтримка моїх виборців, стабільна протягом останніх 5 років", - відзначив Янукович.

"Я готовий реалізувати той проект, який я запропонував виборцям. Це стратегія України до 2020 року. І якщо дасть Бог, половину до 2010 року я можу реалізувати", - пообіцяв він.

При цьому Янукович збирається бути президентом два терміни, до 2020 року. На питання, "чи не засмучує його досвід Ющенка", Янукович заявив, що це повинно засмучувати команду Ющенка. Янукович уже раз переплутав у п'ятницю рік під час телемосту з Давосом.

Янукович вважає, що помилки його молодості змушують його співчувати людям і краще їх розуміти. "Звісно це людину травмує, але загартовує і дає можливість задуматися на життям глибше", - заявив він.

"Коли людина одержує в житті іспиту, страждання, він набирається досвіду, і він платить за свої помилки. Це дає можливість людині задуматися над тим, як можу бути погано, як може змінитися доля на рівному місці. А взагалі то розуміння того, що це може статися з кожним змушує задуматися над цим і піти людині назустріч, як мінімум зрозуміти і поспівчувати", - заявив він.

На питання, чи не хоче він у зв'язку з цим змінити судову систему, Янукович заявив, що нинішня система розвиває корупцію і дозволяє бідній людині опинитись в складній ситуації. Він пообіцяв вирішити це питання, бо права людини в Україні не захищені.

Янукович зізнався, що "трохи перебрав", відправивши Юлію Тимошенко на кухню. "Я, звісно, трошки перебрав. Трошки. Бо насправді в нас жінки грають велику роль у політиці. І чим більше буде жінок у політиці, але врівноважених, тим краще. Бо жінки завжди врівноваженіші, не такі агресивні як чоловіки. Але Тимошенко - це окремий випадок", - заявив він.

На запитання, чи готова Україна обрати президентом жінку, Янукович заявив, що так ставити питання не можна. "Треба обрати політика, який нагодує країну не словами, а справами. Словами чи брехнею країну не нагодуєш. Я так коротко сказав", - заявив він.

Як відомо, раніше Віктор Янукович відмовився брати участь у телевізійних дебатах з Юлією Тимошенко. "Те, що мені говорять, що з жінкою дарма сперечатися, - неправильно, я з цим не згодний. Я, у першу чергу, вважаю, що вона - прем'єр-міністр і повинна нести відповідальність за кожне своє слово. А якщо вона жінка - то повинна йти на кухню і показувати там свої примхи", - заявив Янукович.

Лідер ПР упевнений, що Тимошенко не буде при ньому прем'єром

Янукович запевняє, що Юлія Тимошенко не буде при ньому прем'єром. За його словами, Тимошенко мала можливість реалізувати свої програми протягом цих 5 років. "Домовитися з партнерами, показати ефективність своєї програми. Не ефектність слів і обіцянок, а ефективність в економіці", - заявив він.

При цьому Янукович відзначив, жодна економіка в світі не впала як українська. На зауваження Савіка Шустера, що в цьому винна не лише Тимошенко, янукович суворо спитав: "Ви що виступаєте її адвокатом?". На що Шустер сказав: "Я завжди тільки адвокат диявола".

Щодо можливої кандидатури прем'єра, то Янукович заявив, що в нього "немає відторгнення політиків, які хочуть себе реалізувати і мають потенціал. В цю обойму можна включити і Тигіпка і Яценюка".

Водночас Янукович нагадав, що "не президент пропонує прем'єра, а більшість". "Тому було б чесно сказати так: закінчаться вибори і після виборів той формат коаліції, який буде створено в парламенті, (буде визначатися), і тоді буде зрозуміла кандидатура. Я б на місці Тимошенко сказав, що я гарантую Тігіпку підтримку своєї фракції. Це було б чесно. А тут словоблудіє . Ми повинні в політиці і житті бути і відповідальними і чесними", - заявив він.

На питання щодо того, чи зможуть Тігіпко і Яценюк бути в нього прем'єрами, Янукович сказав, що це станеться лише, якщо вони згодяться виконувати його виборчу програму.

"Чи буде це Тігіпко, чи Яценюк пропозиція буде одна - є моя виборча програма. Готові її виконувати? Вони кажуть "так", тоді укладаємо угоду", - заявив Янукович. "Якщо вони запропонують розширити, доповнити програму, і якщо це вписується в контекст, логіку моєї програми, я з цим погоджусь", - додав він.

Янукович пообіцяв пенсію у 2 тисячі ривень і повернути "десятирічку"

Лідер Партії регіонів обіцяє протягом 2010 року підвищити середній рівень пенсій до 2 тисяч гривень. Про це він заявив у прямому ефірі в п'ятницю під час телемосту між Запоріжжям та райцентрами Запорізькій області: Бердянськом, Енергодаром, Мелітополем, передає Українська правда.

"До 2011 року мінімальну пенсію встановимо 1200 грн. Середня пенсія буде 2 тис. грн. І я це завдання вирішу", - сказав Янукович. "Протягом 2010 року ми будемо 4 рази піднімати пенсії і вийдемо на ці параметри", - додав він.

Крім того, лідер Партії регіонів пообіцяв повернути систему десятирічної шкільної освіти у разі обрання його главою держави, повідомляє прес-служба регіоналів.

Янукович заявив, що влада має створити такі умови, щоб молоді спеціалісти, закінчивши навчання, залишалися працювати в Україні. Зокрема, він наголосив на необхідності створення гідної мотивації для роботодавців, надання випускникам вузів робочих місць, а також ефективного вирішення житлової проблеми, надання молодим сім'ям допомоги при народженні дитини.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1254 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ