Пт, 2024-04-26, 10:01


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Головна » 2011 » Квітень » 11 » Янукович вимагає від чиновників не красти. Львів пікетує приїзд президента
15:10
Янукович вимагає від чиновників не красти. Львів пікетує приїзд президента
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Президент України Віктор Янукович вимагає від голів державних адміністрацій західних регіонів країни відзвітувати про використання коштів, виділених на подолання стихійних лих у попередні роки, передає "Інтерфакс-Україна".

"Я до вас також звертаюся, шановні колеги, я ще від вас не почув остаточної відповіді, куди поділися гроші, які виділялися на подолання наслідків стихійних лих. Ви розібралися чи ні? Повернули ви ці гроші до бюджету чи ні?" - сказав він, звертаючись до учасників регіонального комітету з економічних реформ у Львові в понеділок.

- У Львові Януковича зустрічають пікетом
- На президента готувався замах
- Янукович: Відразу після Євро-2012 візьмемося за проект "Олімпійська надія-2022" і побудуємо "місто майбутнього"
- Президент просить жителів Львівщини належним чином відзначити День Перемоги

При цьому глава держави підкреслив, що необхідно повернути "хоч би якусь частину". Янукович нагадав про те, що відповідне доручення він вже дав правоохоронним органам. "Не можна так безбожно красти", - додав президент. При цьому Янукович підкреслив, що мова не йде про партійну належність. "Корупція не має партійних кольорів", - зазначив він.

Як відомо, генпрокуратура порушила 166 кримінальних справ за фактами нецільового використання бюджетних грошей, наданих на боротьбу з повінню на Західній Україні у 2008-2010 роках.

Янукович 11 квітня відвідує Львівщину з робочим візитом. Президент планує ознайомитися з ходом підготовки аеропорту та стадіону до проведення Євро-2012, а також провести розширене засідання регіонального комітету з економічних питань, на якому обговорюватиметься розвиток спортивної та туристичної ініціативи в контексті реалізації національного проекту "Олімпійська надія-2022".

У Львові Януковича зустрічають пікетом

Кілька сотень представників Всеукраїнського об'єднання "Свобода", а також представники партії "За Україну!" проводять акцію протесту у зв'язку з приїздом президента України Віктора Януковича до Львова, передає УНІАН.

Протестувальники проводять пікет біля в'їзду на вулицю Пастернака у Львові, на якій розташована будівля Палацу культури працівників Львівської залізниці, де відбувається розширене засідання регіонального комітету з економічних питань під головуванням глави держави.

Співробітники міліції перекривають дорогу пікетникам до самого Палацу культури, тому пікет розташувався приблизно за 120 м від входу до будівлі. Також правоохоронці перекрили всі під'їзди та підходи до Палацу культури залізничників. Міліціонерів - 50-60 осіб і приблизно така сама кількість співробітників міліції особливого призначення "Беркут".

Близько 30 пікетувальників змогли прорвати міліцейський кордон і наразі перебувають біля тильного боку будівлі Палацу культури. Раніше під час спроби учасників пікету прорватися безпосередньо до ПК сталася коротка сутичка між ними та співробітниками міліції.

Пікетники скандують "Ганьба!", "Слава Україні!", "Янукович, віддай Табачника!". Також вони тримають плакат "Зупиніть банду суддів на службі в рейдерів".

Правоохоронці затримали одного зі"свободівців" – депутата Самбірської районної ради Володимира Коваля. Це спровокувало сутичку між міліцією та учасниками акції.

Після цього правоохоронцям вдалося відтіснити учасників акції протесту, які намагаються знову прорвати кордони і зустріти президента Януковича після завершення засідання. На даний час депутата Самбірської райради Коваля міліція відпустила.

На президента готувався замах

У Львові розкрито план замаху на президента Віктора Януковича. 10 квітня до міліції на спецлінію "102" зателефонував невідомий. Він повідомив, що у нього є гвинтівка, з якої він має намір 11 квітня вбити Януковича.

Працівники міліції встановили, що це безпідставне повідомлення, з хуліганських спонукань, зробив 32-річний безробітний місцевий житель. Правопорушника затримано.

Нагадаємо також, що нещодавно голова Служби безпеки України Валерій Хорошковський заявив про зниження ризиків загроз життю президента. "На даний момент ті профілактичні заходи, які зроблені насамперед охороною президента й нами, знизили ризики. Але це не означає, що ми готові забрати руку з пульсу й тим самим когось спровокувати на необдумані дії", - сказав Хорошковський.

Він додав, що СБУ фіксує достатньо фактів погроз, які стосуються не тільки життя президента, а й інших представників влади.

Янукович: Відразу після Євро-2012 візьмемося за проект "Олімпійська надія-2022" і побудуємо "місто майбутнього"

Україна увійшла до графіку підготовки до будівництва об'єктів до Євро-2012, заявив президент України Віктор Янукович.

"Я хотів би подякувати всім, хто за цей рік зробив те, що ми сьогодні побачили. Ми фактично увійшли до графіку будівництва об'єктів Євро-2012 і фактично ми врятували добре ім'я держави", - сказав Янукович на розширеному засіданні регіонального комітету з економічних питань у Львові в понеділок.

Голова держави подякував за таке досягнення будівельникам, усім причетним до роботи, а також президенту УЄФА Мішелю Платіні. Янукович наголосив, що Платіні "ризикував своєю репутацією", надто напередодні виборів президента УЄФА. "Він дуже сильно ризикував напередодні перевиборів УЄФА. Він повірив моєму і нашому з вами чесному слову, і якби ми його не дотримали, йому б тоді ніколи не бачити цього президентства в УЄФА. Це людина, яка нам повірила, і яка разом із нами взяла відповідальність за Україну", - наголосив український президент.

Янукович попередив про персональну відповідальність за можливий зрив підготовки об'єктів до Євро-2012. "Попереджаю про персональну відповідальність кожного керівника", - сказав він.

Янукович попередив міністра фінансів Федора Ярошенка та віце-прем'єр-міністра - міністра інфраструктури Бориса Колеснікова. "Якщо буде затримка з фінансуванням - голова полетить у міністра фінансів. Якщо буде затримка з будівництвом - Борисе Вікторовичу, Ви розумієте, що це Ваша відповідальність", - сказав голова держави.

Янукович говорив на засіданні також про проект "Олімпійська надія-2022". "Якщо говорити про "Олімпійську надію-2022", вона безпосередньо пов'язана з Євро-2012. Відразу після Євро-2012 візьмемося за проект "Олімпійська надія-2022" і побудуємо "місто майбутнього". Ми сьогодні працюємо на наше спільне майбутнє, назва якого - будівництво майбутньої країни п'ятизіркового зразка", - сказав голова держави, зазначивши, що йдеться не лише про будівництво інфраструктури, а й про соціальні питання.

Президент також заявив про наміри підписати в понеділок доручення Кабінету Міністрів підготувати державну цільову соціальну програму розвитку в Україні спортивної та туристичної інфраструктури на 2011-2022 роки.

Президент просить жителів Львівщини належним чином відзначити День Перемоги

Президент України Віктор Янукович просить Львівську обласну раду повернутися до розгляду питання про святкування Дня Перемоги 9 травня й належним чином відзначити цей день.

"Це дуже погане рішення (скасування радянської символіки – ред.). Я хотів би звернутися до Львівської облради й до жителів області подумати над цим питанням", - сказав він журналістам у понеділок у Львові.

На запитання про своє ставлення до рішення облради щодо святкування Дня Перемоги президент назвав його негативним. "Я вважаю, що це неповага до того покоління, яке зробило свою справу для нашого покоління. Я взагалі за те, щоб ми ніколи не забували про тих, хто справді для нас створив цей день", - сказав він. Янукович назвав історію Великої Вітчизняної "нашою спільною історією".

Як повідомлялося, Львівська облрада 25 травня 2010 року ухвалила рішення "Про відзначення Днів пам'яті жертв Другої світової війни". У червні 2010 року Львівська міськрада ухвалила рішення "Про використання Державного прапора в місті Львові", згідно з яким 9 травня у Львові Державний прапор вивішуватимуть із траурною стрічкою.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1112 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ