Пт, 2024-04-26, 07:39


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Головна » 2010 » Травень » 27 » Януковича в Львові зустрічали Цар Медвед, Колян Хазаров та Невільна преса
21:35
Януковича в Львові зустрічали Цар Медвед, Колян Хазаров та Невільна преса
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/


У Львові з нагоди візиту президента Віктора Януковича пройшли студентські акції "Літаючі яйця" та "Майстер-клас з плетіння вінків". Про це повідомила учасниця акцій, студентська-активістка Ольга Сало.
"Ми подали заявки на проведення цих акцій. Перша з них - літаючі яйця - пройшла зранку біля аеропорту "Львів". Вона полягала в тому, що ми запустили в повітря білі повітряні кульки з написами "Бомба сповільненої дії", - розповіла вона, передає Zaxid.net.

За словами Сало, до кульок були прикріплені листки з переліком дій чинної влади, які, на думкую активістів, "є своєрідною бомбою сповільненої дії, оскільки є небезпечними для України і можуть мати негативні наслідки для чинної влади".

Окрім того, перед прибуттям президента до Львівської політехніки на засідання Ради регіонів, студенти провели акцію під назвою "Майстер-клас з плетінні вінків" біля Монументу слави.

"Це жартівливий флеш-моб. Ми сплели з хвої вінок і зараз знаходимось з ним біля Політехніки. Тут стоять молоді люди з плакатами, якими вітають Януковича. Ми дисонуємо з ними, ходимо з вінком і пропонуємо усім охочим з ним сфотографуватися. Студенти радо фотографуються. Звичайно, кидати у президента вінок ніхто не буде, та своє слово таким чином скажемо", - зазначила Сало.

Також стало відомо, що обласна організація Всеукраїнського об’єднання "Свобода" провела акцію протесту проти антиукраїнської політики чинної влади. Перед початком акції працівники МВС, брутально застосовуючи фізичну силу, відтіснили свободівців у сусідній провулок. На місце протестувальників перед проїжджою частиною запустили регіоналів із гаслами "Янукович – наш президент!".

Під час акції протесту свободівці показали виставу, головними дійовими особами якої були: Цар Медвед, Холопи – Вітька Ялинкович, Калян Хазаров, Діма Собачник, Анька Разводчиця та Невільна преса.

Під час дійства "ліричні герої" - Холопи дарували Царю трубу, гроші, українську історію, а найголовніший Холоп – Ялинкович під "блатну" пісню "Поварую, перестану, всьо равно багатим стану" віддав Медведу Україну.

Голова Львівської обласної організації ВО "Свобода" Ірина Сех в коментарі журналістам зазначила:

"Одного ранку українці прокинуться і зрозуміють, що вони у чужій державі. Що довкола чужі підприємства, і ні земля, ні надра, навіть повітря не належать українцям. Але тоді вже буде пізно щось змінювати. Починати треба зараз, зрештою, ще вчора. "Свобода" б’є на сполох: люди, не спіть, бо проспите Україну!

Ми хочемо, щоб Янукович і ті, хто з ним, побачили, що Львівщина зустрічає їх не з короваями, що тут їм не раді. Ми зібралися, щоби висловити свій протест проти українофобської політики режиму Януковича, передає прес-служба об'єднання.

Зазначимо, що у четвер прихильники опозиційних сил пікетували будівлю Національного університету "Львівська політехніка", де проходило засідання Ради регіонів. Протестувальники скандували "Ганьба" і "Шухевич - герой України".

Представники "Беркута" відтіснили від будівлі вишу, де проходила Рада регіонів під головуванням Януковича, представників ВО "Свобода" і інших протестувальників. Разом з тим прихильники Януковича залишилися стояти на площі.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1092 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ