Пт, 2024-04-26, 13:16


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Головна » 2014 » Лютий » 5 » Ярема - «Беркут» до відповідальності не притягують, бо Янукович особисто пообіцяв їм повну безкарність
14:28
Ярема - «Беркут» до відповідальності не притягують, бо Янукович особисто пообіцяв їм повну безкарність
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
Народний депутат від фракції «Батьківщина», колишній начальник столичної міліції Віталій Ярема заявив, що президент Віктор Янукович не притягуватиме до відповідальності спецпризначинців із «Беркуту». Про це він повідомив у інтерв'ю журналу «Країна».

Пан Ярема у своєму інтерв'ю процитував слова Віктора Януковича, які глава держави, за твердженням народного депутата, сказав керівникам «Беркута» під час святкування Дня міліції.

«На День міліції - 20 грудня - Янукович зібрав у МВС керівників «Беркута» і сказав: «Поки буду я - у вас волосина з голови не впаде». Так і є. І це при тому, що весь світ визнав їхні дії протиправними, прокурори й командири загонів сказали, що було перевищення повноважень. Відео­записи, докази є, але нікого до відповідальності не притягують. І не будуть», - розповів народний депутат.

Віталій Ярема припускає, що влада шантажує «Беркут» та використовуватиме протекцію спецпризначенців, щоб втримати владу у 2015 році.

«Після 30 листопада влада навмисно пов'язала «Беркут» на крові. Їм сказали: хлопці, або в тюрму, або служіть нам, як собаки. На цей підрозділ - 3200 чоловік - Янукович розраховує 2015 року. Чому нікого досі не притягнули до відповідальності за 30 листопада, 1 грудня, 10-11 грудня? Бо це його бойовий загін. Він же знає, що чесно вибори не виграє. За даними соціо­логів, у другому турі він може взяти максимум 25 відсотків. Тому фальсифікуватиме. Зрозуміло, що люди будуть незадоволені, і тоді його єдиний спосіб - задіювати свої суди, прокурорів і «Беркут». Вони за нього кістками мають лягти. Якщо ні - завтра прийде нова влада, і посадить усіх за все», - впевнений пан Ярема.

Нагадаємо, станом на 23 січня генпрокуратура  не встановила конкретних співробітників міліції, винних у побитті журналістів, які висвітлювали події Євромайдану 30 листопада та 1 грудня у Києві. Щодо встановлення осіб правоохоронців, причетних до побиття та обстрілу журналістів на вул. Грушевського у Києві, та постраждалих під час розгону протестів у регіонах, ГПУ не надає взагалі ніякої інформації.

За даними «Телекритики», у Києві та регіонах за весь час висвітлення подій на Євромайданах з листопада 2013 року по 3 лютого 2014 року  постраждав 121 журналіст.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 945 | Додав: adminA | Теги: Янукович, «Беркут», відповідальності, Ярема, повну безкарність
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ