Пт, 2024-04-26, 10:35


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Лютий » 26 » Ярославський - "король Харкова" знявся у польському кіно про себе. ВІДЕО
21:33
Ярославський - "король Харкова" знявся у польському кіно про себе. ВІДЕО
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Фільм про українського мільярдера зняла польська телекомпанія TVP1. Головним сценаристом фільму є Барбара Влодарчик, яка і проводить з головним героєм цілий день.

Фільм про Ярославського було записано влітку 2011-го року, але у світ він вийшов лише в грудні 2011-го. Фільм іде польською мовою, але в інтернеті можна знайти відео із російськими субтитрами.

Польським журналістам вдалося зняти резиденцію Ярославського. Маєток олігарха під Харковом, у селищі Мартове, займає 25 гектарів і розташований на березі озера.

Як сказано у фільмі, резиденцію Ярославського обслуговує 80 осіб, в основному - мешканці навколишніх сіл.

Причому, це не єдина нерухомість олігарха – він також має будинок під Києвом і розкішні апартаменти.

Над озером мільярдер саме закінчує будувати черговий будинок.

"Оцей будинок розміщено на понтоні, як і лазню. Тому його можна зсунути і мандрувати на ньому, як герой Марка Твена по Міссісіпі", - пояснює архітектурну вигадку Ярославський.

Також у фільмі показано, як о 6-ій ранку Ярославський у темних плавках прямує до басейну у прохолодну воду.

"Бадьорить. Змушує задуматися про життя", - зауважує Ярославський, чиї статки, за даними деяких джерел, сягають 3 мільярдів доларів.

Окрім того, зазначається, що олігарх дбає про своє тіло і здоров‘я - дотримується дієти, займається йогою і щодня бігає.

О 6.30 ранку у резиденції Олександра Ярославського - час сніданку. У столовій на момент зйомок зібралися батьки мільярдера та його дружина, 23-річна Марина. Двійко маленьких дітей Ярославського і Марини на той час саме поїхали на канікули до Туреччини.

До речі, як повідомляється у документальному фільмі, хрещеним батьком менших дітей Ярославського є один з найбагатших людей Росії, алюмінієвий магнат, друг Путіна, Олег Дерипаска.

А сам Ярославський за сніданком зізнався:

"Я завжди мріяв про те, щоби бути багатим. Щоби стати мільйонером, то, може. ні, але щоби бути при грошах", - зауважив він.

При цьому батько Ярославського зазначив, що "син ніколи не посвячував нас у свої справи", а мати додала: "Ми лікарі, для нас багатство ніколи не було пріоритетом".

При цьому Ярославському, який нині грошима може розкидатися, згадалося дитинство, коли вони з батьками жили "у Салтовці, у звичайній квартирі у 46 квадратних метрів".

Тепер же мільярдер живе у хоромах і їздить на персональному авто. О 8-ій ранку робітники подають йому дві машини - одну, спеціальної збірки і з двигуном потужністю у 800 кінських сил, для нього, іншу - для охорони.

Щойно господар залишає резиденцію, за ним одразу зачиняються ворота висотою у кілька метрів. До слова, олігарх завше керує машиною сам.

"Все тому, що мій робочий день починається о 7 ранку. Тобто о 7 ранку мені телефонує людина, яка відповідає за будівництво усіх об‘єктів і по телефону ми проводимо коротку нараду..," - розповідає Ярославський.

"А от за кермом в мене лишається час для себе, щоби зібратися з думками, спланувати день. Мені ніхто не заважає", - додає він, хоча визнає, що про всяк має і водія.

"Скажу вам, що найнадійнішу охорону я забезпечую собі сам... Так, в мене навіть два пістолети", - розповів Ярославський.

"Король Харкова", як назвали його поляки, любить швидко їздити і не соромився це показати іноземним журналістам. Так, під час поїздки з приміського маєтку до Харкова журналістка зробила Ярославському зауваження, що той швидко їздить.

"Ми їдемо 120 км/год, не можу сказати, що це якась надзвичайна швидкість", - сказав олігарх, який, певно, давненько не читав Правила дорожнього руху України. При цьому Ярославський хутко випереджає автомобілі і здійснює обгін через суцільну лінію.

На ремарку журналістки, мовляв, мабуть ДАІшники знають, хто це так їде, він відповів: "Не питав у них про це". Окрім того, як зазначив олігарх, ДАІшнкии його не зупиняють.

У фільмі також показано особистий літак Ярославського, який стоїть на території Харківського аеропорту "завжди готовий до зльоту".

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 968 | Додав: admin | Теги: король Харкова, ЯРОСЛАВСЬКИЙ
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ