Пт, 2024-03-29, 17:52


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Лютий » 25 » Юлія Тимошенко: зберегти Україну! ( ВІДЕО)
16:04
Юлія Тимошенко: зберегти Україну! ( ВІДЕО)
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Сьогодні Янукович святкує річницю свого правління.

Але святкує тільки Янукович, а не Україна.

Пройшов всього рік, а країну не впізнати. Вже ніхто не задає питань, які обіцянки не виконав новий Президент. Всім зрозуміло – не виконав нічого.

Запитайте у себе: чи зросла ваша заробітна плата та пенсія? Чи подешевшали продукти, як вам обіцяли? Що ви можете купити сьогодні за ті гроші, які отримуєте? Чи не з’їдає весь родинний бюджет плата за квартиру і комунальні послуги? Запитайте в себе, чи отримали ви п’ятирічні податкові канікули? Чи маєте ви роботу? А головне - чи з’явився у вас страх за майбутнє ваших родин, чи бачите ви світло в кінці тунелю?

Ваші відповіді на ці питання, а не офіційна фальшива статистика, і є вироком Януковичу за перший рік його роботи.

Нам говорять, що десь ідуть реформи. Що десь будуються дороги і об’єкти. Нам говорять, що важко все налагодити швидко і ще потрібен час. Слова гарні. Але реформ насправді немає. Є тільки ефективна робота пропагандистської машини влади. І ще уряд мільярдерів, найбагатший уряд у світі. А мільярдерам не потрібні реформи. Їм потрібна стабільність, а скоріше – тиша, коли вони беруть з бюджету ваші гроші, ваші надра, моря і заводи.

За даними соціологів, рік нового Президента, після підвищення цін і тарифів, закінчився тим, що третина українців не має грошей на їжу, ще третина має гроші лише на їжу, а на одяг і все інше вже ні, і тільки у Януковича та "його людей" за останній рік життя вдалося.

13 січня світова демократична спільнота виключила нас з кола вільних країн. Нам перекрили кисень свободи.

У нас більше немає свободи слова, чесних виборів, правосуддя, парламентаризму, європейської перспективи та справедливості. Замість цього – Президент та його ненаситне, неукраїнське оточення.

Вони і їх родини в Україні не живуть, вони живуть на яхтах та островах. Вони нас лише споживають.

Вони щиро вважають, що захопили цю чужу та незрозумілу для них країну в полон, взяли в заручники і можуть робити з нею все, що захочуть…

Я не буду з цифрами та таблицями аналізувати діяльність влади за рік. Аналізувати немає чого. Вся їх робота – це щоденна історія зради національних інтересів, привласнення державного майна, безсоромна корупція, соціальна війна проти народу і несамовита боротьба проти всього українського.

А тому – досить критики та скарг. Треба діяти!

Ми будемо захищати вас і країну всіма доступними нам силами та методами.

Ми будемо захищати нашу культуру, нашу мову, наші школи, нашу історію від цих людей, що ведуть себе як печерні дикуни.

Ми не допустимо збільшення тривалості робочого тижня, підвищення пенсійного віку. Ми не допустимо афер з сільськогосподарською землею, не віддамо на розграбування державні монополії.

Ми ведемо облік всього, що вони забирають у держави, та обов’язково все повернемо в свій час. Нічого державного не пропаде і не зникне.

Ми знаємо кожного чиновника, кожного силовика, кожного суддю, які сьогодні обслуговують приниження українців: від студентів та підприємців до пенсіонерів.

Вони будуть відповідати!

Ми знаємо кожного "смотрящего", якщо говорити їх мовою, та розміри поборів, які вони встановили.

Повернуть все з пенями та штрафами!

Наша боротьба ПРОТИ них - це боротьба ЗА Україну. Бо вони й Україна - поняття абсолютно різні. Україна сильна, велика держава з прекрасним європейським майбутнім. А вони слабкі, дрібні і без майбутнього. Переможе світло - це закон розвитку людства.

"Збережи Україну!" – сьогодні це повинно стати планом дій кожного патріота, кожної чесної людини, кожного українця.

…Коли влада втрачає довіру, вона повинна йти. І вона піде. А у який спосіб – це вирішує сама влада. Вона або йде сама конституційним шляхом, або її прибирає народ. І це не погроза, а логічний і непереборний закон поступу в демократичних країнах.

Що сьогодні робити людям, які не хочуть такої влади? Найголовніше – НЕ БОЯТИСЯ! Ви не самі. Нас мільйони. Велика нація, великий народ справиться з купкою аферистів, що висмоктують з країни всі соки.

Сьогодні для всіх нас важливо відчувати, що ми не самотні кожен зі своїми проблемами. Нам треба все тісніше змикати наші ряди, діяти разом.

Але для боротьби потрібен план, який зрозумілий кожному патріоту і до якого кожен може вільно долучитися.

Перший крок цього плану – боротьба проти зомбування. Саме воно є причиною, що чверть українців обмануті та ще чекають на щось від цієї влади. "Зомбоящики" керованого телебачення працюють постійно, людей свідомо дезінформують та дезорієнтують. Свобода слова є в Інтернеті, там чесні журналісти, там правда, але Інтернет доступний далеко не всім.

На цьому етапі завдання для кожного небайдужого – поширювати правдиву інформацію, в тому числі з Інтернету для тих, хто її не має, всіма доступними методами.

Розповідайте правду, розмовляйте один з одним, діліться інформацією, звільняйте від ілюзій тих, хто ще зомбований. В наших силах зробити так, щоб за кілька місяців в країні не залишилося жодного села, жодної хати, жодної родини, які обмануті, де б ця влада могла на щось розраховувати.

Коли влада буде змінена? Коли всі люди прозріють, коли зрозуміють, що все, що каже і що робить Янукович - обман, і що за рахунок бідності мільйонів громадян збагачується одна родина. Коли по-справжньому захочуть повернути справедливість.

І хай сьогодні Янукович святкує свою роковину і переконує себе, що він - всерйоз та надовго. Ми не погоджуємося з ним і говоримо: мафія не буде правити Україною! Ми не дозволимо!

Усе буде добре!
За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1089 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ