Чт, 2024-03-28, 10:19


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2018 » Серпень » 16 » Юридична література: повний обсяг 5 нових видань
20:34
Юридична література: повний обсяг 5 нових видань
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Що може дати людині юридична література? В першу чергу, вона надає грамотність та впевненість у будь яких проблемних ситуаціях. Знання своїх прав та обов’язків – це найбагатший скарб сучасної людини. Бо юридична грамотність може знадобитись в житті будь де та будь коли: при купівлі майна, при складних питаннях на роботі, при конфліктних сімейних розбіжностях, при кримінальних і адміністративних правопорушеннях, при аварійних ситуаціях на дорогах та ін.

В нашій країні є такі діючі кодекси: земельний, цивільний, сімейний, трудовий та податковий. Кожен з них відповідає за свою сферу суспільних відносин.

C:\Users\Администратор\Desktop\111.jpg

Розгляд 5 нових видань з юридичної літератури

Верховний суд – це найвища правова інстанція в судовому устрої України. Кожного року судові постанови добувають деяких змін. Ці зміни ретельно вивчаються студентами, юристами, суддями, адвокатами та науковцями. Вони надають змогу швидко знайти та засвоїти інформацію для подальшого застосування іі в області українського законодавства.

Пропонуємо ознайомитись з деякими найкращими виданнями з цієї області:

1. «Судові рішення Верховного суду України 2016-2017 у справах цивільної юрисдикції». Видання дає відповідь на важливі питання цивільної судової системи: реформи, компетенції суду, приписи кодексів України. Книга має повне зібрання рішень судової системи в цій галузі за вказаний період.

C:\Users\Администратор\Desktop\222.jpg

2. «Постанови Пленуму Верховного Суду в цивільному судочинстві». Збірник постанов вмістив у собі найсвіжіші зміни в цивільній юрисдикції. В виданні розглядаються: загальні судові питання, цивільні та цивільно-процесуальні судочинства, трудові та сімейні правовідносини.

3. «Збірник постанов пленуму, інформаційних листів, узагальнень і роз’яснень ВСУ та ВССУ з кримінальних справ (1973-2017 роки)». Книга має дуже зручну блокову структуру, що надає змогу читачам швидко знаходити потрібну інформацію в галузі постанов та різного роду роз’яснень і узагальнень Верховного Суду України при розгляді кримінальних та цивільних справ.

4. «Постанови Пленуму Верховного Суду в кримінальному судочинстві 2018». Видання містить найостанніші зміни в кримінальному законодавстві: важливі постанови Пленуму українського суду та практики їх застосування судами касаційними.

5. «Судові рішення Верховного Суду України 2016-2017 у справах кримінальної юрисдикції». В виданні містяться всі діючі рішення судової системи за період поданих років в галузі кримінальних питань. Збірник має велике значення для вдосконалення діючої системи Верховного Суду України, бо в ньому з метою порівняння зібрана вся попередня інформація застосування норм кримінальної юрисдикції.

Юридична література створена для висвітлювання постійних вдосконалень роботи діючої української судової системи. З нею можуть систематично ознайомлюватись студенти, викладачі, судді, юристи, аспіранти, адвокати та всі інші читачі, що зацікавлені бути в курсі останніх постанов українського суду.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 706 | Додав: admin | Теги: юридична література
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ