Чт, 2024-04-25, 02:51


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Листопад 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Головна » 2009 » Листопад » 23 » Ющенко презентував свою програму: його мета - сильна національна держава
21:04
Ющенко презентував свою програму: його мета - сильна національна держава
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Президент Віктор Ющенко називає створення сильної нації своєю основною метою у разі обрання президентом. Про це він сказав, представляючи громадськості свою передвиборну програму "Вільна, справедлива і сильна Україна" в Українському домі в Києві.

"Моя мета - створення сильної національної держави, сильної нації, самодостатньої, гордої, яка добре розуміє свою відповідальність", - сказав Ющенко.

Він висловив впевненість в тому, що криза в Україні не переможе, і у України рано чи пізно буде уряд, здатний проводити реформи. Ющенко пообіцяв, що він не даватиме популістські обіцянки, передають Подробности.

"Це непростий вибір. Я не говоритиму про ті речі, які говоритимуть багато кандидатів", - зазначив президент.


У своїй програмі Ющенко обіцяє, у разі обрання президентом, розпустити Верховну раду при її відмові схвалити зміни в Конституцію, добитися припинення перебування Чорноморського флоту Росії в Україні з 2017 року, скасувати депутатську, суддівську і президентську недоторканність, забезпечити створення Антикорупційного бюро, перевести армію на контрактну основу.

Він також обіцяє досягти членства України в Європейському Союзі, модернізувати газотранспортну систему України, запровадити податок на розкіш, своєчасне відшкодування державою податку на додану вартість, забезпечити прозорість ринку землі.

Також чинний глава держави переконаний, що уряд виконає закон про підвищення соціальних стандартів і встановить нову мінімальну зарплату і пенсію.

"Я переконаний, я отримаю перемогу, і уряд виплатить мінімальну зарплату і мінімальну пенсію, встановлену законом", - сказав Ющенко.

Він зазначив, що після його перемоги держава встановить справедливу оплату праці у всіх сферах. При цьому Ющенко додав, що вчителі і лікарі будуть прирівняні до статусу державних службовців. Крім того, Ющенко обіцяє встановити "чесну і прозору формулу визначення розмірів заробітних плат і пенсій".

"Держава встановить справедливі співвідношення в оплаті праці для всіх співробітників бюджетних установ. Основа для цього існує - єдина тарифна сітка. А статус співробітників сфери освіти, культури і охорона здоров'я буде прирівняно до статусу державного службовця", - сказав він.

Між іншим, Ющенко обіцяє скоротити термін попереднього затримання з 72-х до 24-го годин і здійснити судову реформу. За його словами, громадяни зможуть звертатися за захистом до Конституційного Суду України.

"Термін попереднього затримання буде скорочено з 72-х до 24-го годин", - заявив Ющенко. Він також зазначив, що "перевертні в погонах каратимуться максимальним терміном ув'язнення з конфіскацією майна".

Зазначимо, що Ющенко хотів розповісти положення своєї передвиборної програми на Софійській площі 1 листопада, але через заборони у зв'язку з епідемією грипу А/H1N1 відклав цей захід.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1425 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ