Пт, 2024-03-29, 12:29


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Лютий » 25 » Канадці розгромили росіян у чвертьфіналі Ігор-2010
10:06
Канадці розгромили росіян у чвертьфіналі Ігор-2010
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/


У Ванкувері відбувся чи не найочікуваніший матч змагань: збірна Канади в чвертьфіналі зустрічалася зі своїм найпринциповішим суперником - командою Росії. Північні американці каменя на камені не залишили від свого суперника, розгромивши його з рахунком 7:3.
Канада - Росія 7:3 (4:1, 3:2, 0:0)

Шайби: 02:21 Гетцлаф (Бойл, Пронгер), 12:09 Бойл (Хітлі, Марло - більш, 12:55 Неш (Теувс, Річардс), 18:18 Морроу (Бойл, Кіт), 23:10 Перрі (Гетцлаф, Кіт), 24:07 Вебер (Теувс, Ігінла), 29:51 Перрі (Стаал, Гетцлаф), 14:39 Калінін (Волченков, Фьодоров), 24:46 Афіногенов (Ковальчук, Гребешков), 31:40 Гончар (Малкін - більш)

Кидки: 42 (21 +9 +12) - 28 (12 +8 +8)

Важко пригадати, коли востаннє Росія по ходу матчу програвала з рахунком 6:1 (і чи програвала взагалі). Канадці просто знищили свого суперника ще в першому періоді, завдавши практично вдвічі більше кидків, аніж опоненти.

Крім того, канадці у силовому плані просто зім'яли хокеїстів збірної Росії. "Кленові" за кожної зручної і незручної нагоди не соромилися застосовувати силові прийоми проти суперника.

Олександр Овечкін, форвард збірної Росії: "У перші п'ять хвилин вони вибили нас з колії. Суперники забили в першій же своїй атаці. Було важко зробити щось таке, щоб переламати хід матчу. Хоч і намагалися, тренери брали тайм-аут, налаштовувалися, що дістанемо суперника. Але Канада забила ще.

Я думаю, що на нас зараз поллється дуже багато бруду з боку преси і людей, які нічого не розуміють у хокеї. Тим же, хто нас любить і підтримує, хочеться сказати: ми старалися і робили, все що могли. Зайвих людей в нашій збірній не було. Доводів, ніби команда була поганою, я не приймаю. Вона була відмінною, всі билися, але ситуація склалася неприємним для нас чином".

Наставник збірної Канади Майк Бебкок, у свою чергу, зазначив, що розгромити росіян допоміг пресинг: "Важливо було якомога більше тиску чинити на росіян вже у їхній зоні, щоб вони помилялися. У першому періоді супернику так і не вдалося налагодити конструктивну гру.

Для нас, канадців, справа честі довести, що хокей - канадська гра. Я розумію, що в неї грають не тільки в Канаді, а й у всьому світі. Однак для нас це питання принципове. Так що виграти золото - це головна і єдина мета".

В інших чвертьфінальних матчах Фінляндія переграла Чехію, а США виграли у Швейцарії. Обидва матчі закінчилися з рахунком 2:0. У півфіналі ці дві команди зустрінуться між собою.

Суперник збірної Канади визначиться в поєдинку збірних Швеції та Словаччини. На даний момент в цій грі починається третій період. Словаки ведуть з рахунком 3:2.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 1269 | Додав: Olena_Mazur
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ