Чт, 2024-04-25, 13:34


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Лютий » 01. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.

В Москве молодая девушка чудом избежала смерти, когда на нее напал грабитель возле одной из станций метро. Преступник вырвал у жертвы сумку, а за сопротивление всадил в шею нож.


Глава египетского Управления древностей Захи Хавас заявил накануне, что в ходе назначенной на 17 февраля пресс-конференции будут опубликованы результаты проведенного местными учеными анализа ДНК фараона Тутанхамона.


Фотография израильской супермодели Бар Рафаэли украшает собой обложку только что вышедшего в продажу в США календаря журнала Sports Illustrated – в его настольной и настенной версиях.


Сьогодні, 1 лютого, на готівковому ринку євро при купівлі подешевшало на 1-10 копійок відносно значень минулої п'ятниці, при продажу - на 2-4 копійки.


Российские PR-компании открыли для себя новый перспективный рынок интернет-услуг.
Останні Новини росії | Додав: gena_masur | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-02-01| Коментарі (0)


Сьогодні, 1 лютого, генеральний секретар НАТО Андерс Фог Расмуссен повідомив, що до Афганістану як підкріплення будуть скеровані близько 40 тисяч солдатів.
Останні Новини світу | Додав: gena_masur | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-02-01| Коментарі (0)


Депутати від Партії регіонів пропонують звільнити Василя Онопенка з посади голови Верховного Суду України.


Спустя 30 лет после получения "Букера" ныне покойная писательница Айрис Мердок может снова выиграть престижнейшую литературную премию Великобритании.


Идея специального сбора, которым будут облагаться финансовые институты для формирования фонда помощи банкам на случай будущих потрясений, поддержана на Всемирном экономическом форуме в Давосе.


Кинематографисты со всего мира то и дело переносят на экран литературные произведения. Нередко сценарии пишутся под чутким руководством самих писателей или, наоборот, вопреки их воле.


Итальянцев от кризиса спасти может только чудо, уверены сами итальянцы, о чем свидетельствуют данные исследования Европейской Ассоциации потребителей.
Останні Новини світу | Додав: gena_masur | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-02-01| Коментарі (0)


Прихожане и священнослужители Покровского кафедрального собора в Джанкое обратились к городским властям с просьбой переименовать улицу Розы Люксембург, на которой находится храм.


Один из крупнейших американских банков - Citigroup Inc - собирается продать или выделить в самостоятельную компанию свое инвестиционное подразделение, оцениваемое в 10 млрд долларов


Власти Доминиканской Республики объявили эпидемиологическую тревогу в районе границы с Гаити в связи с угрозой вспышки инфекционных заболеваний.
Останні Новини світу | Додав: gena_masur | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-02-01| Коментарі (0)


Московские милиционеры раскрыли тайну пропажи нескольких сотен картин художника Андрея Васнецова. Картины никто не крал - их просто перевезли на склад для временного хранения, и родственники в любой момент могут их забрать.


Священник Католической церкви в Польше из города Грыфов Шлёнски установил в своем храме сканер для отпечатков пальцев. Он понадобился ему для того, чтобы контролировать, как часто школьники посещают богослужение.


Китай в прошлом году стал не только главным покупателем автомобилей в мире, но и крупнейшим производителем машин. Прежний лидер - Япония - показал худший результат за последние 33 года.


Київське "Динамо" отримало від керівництва московського "Локомотива" нову пропозицію щодо трансферу півзахисника команди та збірної України Олександра Алієва.
Останні Новини спорту | Додав: gena_masur | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-02-01| Коментарі (0)


По предварительным прогнозам, режиссеру Роману Полански, ожидающему в Швейцарии экстрадиции в США, грозит двухлетний срок тюремного заключения.


Возле Сахалина затонула российская рыболовная шхуна "Хоси-мару".
Останні Новини росії | Додав: gena_masur | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-02-01| Коментарі (0)


Входящие в ОПЕК страны запланировали 140 нефтяных проектов в течение следующих 5 лет, которые могут увеличить производственные мощности на 12 млн баррелей в сутки, заявил сегодня в Лондоне генсек картеля Абдалла эль-Бадри.


В Остии близ Рима вскоре состоится благотворительный футбольный матч. На поле выйдут 2 команды: итальянские актеры встретятся с командой католических священнослужителей.


"Дівчина Бонда" Ольга Куриленко повідомила, що збирається зніматися у драмі про Чорнобиль. Про масштаби майбутньої картини поки говорити рано.


Поліція перевіряє версію про вбивство зниклого кілька днів тому австралійського мультимільйонера Германа Рокфеллера. Двом підозрюваним вже пред'явлені звинувачення.


В Україні 2 лютого може не відбутися День бабака. Львів'яни вирішили розбудити свого пухнастого провісника Мишка на два тижні пізніше - на Стрітення Господнє, а харківський Тимка пішов на пенсію за віком.


58% перевірених підприємств України минулого року порушували законодавство у галузі ціноутворення. Про це розповіла начальник Держінспекції з контролю над цінами Наталя Немодрук.


Польський піаніст Ромуальд Коперський встановив новий рекорд з тривалості гри на музичному інструменті - 101 година 8 хвилин і 3 секунди. Його досягнення занесуть до Книги рекордів Гіннесу.


В Німеччині снігопади, ожеледь і сильний вітер призвели до загибелі трьох людей, поранення отримали десятки мешканців країни. На дорогах панує хаос, закритий ряд автомагістралей.
Останні Новини світу | Додав: gena_masur | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-02-01| Коментарі (0)


Лідери українських церков і релігійних організацій закликають виборців прийти на виборчі ділянки і проголосувати.


Експертна комісія Національного олімпійського комітету України визнала біатлоніста Сергія Седнєва найкращим спортсменом січня.
Останні Новини спорту | Додав: gena_masur | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-02-01| Коментарі (0)


Навколо Києва будинки відпочинку заповнені бойовиками, які готові до захоплення влади, заявила прем'єр-міністр, кандидат у президенти України Юлія Тимошенко.


Державна комісія з литовської мови, розглянувши звернення МЗС Грузії, не знайшла юридичних або наукових підстав для зміни в литовській мові назви "Грузія" на "Георгія".
Останні Новини світу | Додав: gena_masur | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-02-01| Коментарі (0)


Влада Великої Британії заявила про намір протягом 10 років скоротити число курців у країні удвічі. Для досягнення мети розглядаються дві основні міри: вилучення з сигаретних пачок будь-яких назв брендів (тобто вони просто стануть білими), і заборона на автомати з продажу сигарет.


Сьогодні, 1 лютого, біля полудня до України прибули українські громадяни - члени екіпажу судна Island of Luck, звільнені з в'язниці в Демократичній Республіці Конго.


Вечером в воскресенье, 31 января, в Лос-Анджелесе (США) были объявлены имена лауреатов самой престижной музыкальной премии Grammy ("Грэмми"), присуждаемой Американской академией звукозаписи.


В Дубае в понедельник продолжились слушания по делу об убийстве бывшего командира чеченского батальйона "Восток", Героя России Сулима Ямадаева. Меся назад они были отложены по причине неявки свидетеля.
Останні Новини світу | Додав: gena_masur | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-02-01| Коментарі (0)


Відсутність міжнародної підтримки перехідного уряду Сомалі і неефективна боротьба з терористами "Аль-Каїди" в цій країні можуть незабаром перетворити її на регіон, звідки розпочнеться планомірне знищення людства.
Останні Новини світу | Додав: gena_masur | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-02-01| Коментарі (0)


Фракція Партії регіонів ініціює позачергове засідання Верховної Ради в середу, 3 лютого, повідомив депутат фракції БЮТ Андрій Кожем'якін журналістам у понеділок.


Влада США почала розміщувати свої зенітно-ракетні комплекси Patriot в країнах Персидської затоки, стверджує британська газета The Guardian, посилаючись на просочування інформації з Білого дому.
Останні Новини світу | Додав: gena_masur | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-02-01| Коментарі (0)


Кандидат в президенты Украины Виктор Янукович в очередной раз в ходе нынешней кампании допустил досадную оговорку: на этот раз, выступая во Львове перед избирателями, он назвал присутствующих лучшим "геноцидом страны".


Державтоінспекція оприлюднила список автомобілів, які найчастіше викрадали в Україні за минулий рік. За даними ДАІ, у 2009 році найчастіше уганяли автомібілі ВАЗ.


Изучив доклад Голдстона, правозащитники обвинили ЦАХАЛ в "бессмысленных унижениях палестинского народа". Поводом для очередного скандала стала спутниковая фотография, на которой запечатлены следы транспортного средства на полях в Газе в виде звезды Давида.
Останні Новини світу | Додав: holos | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-02-01| Коментарі (0)


В минувшие выходные по всей стране прошли митинги. В субботу, 30 января, жители Калининграда протестовали против повышения тарифов ЖКХ и увеличения транспортного налога.
Останні Новини росії | Додав: holos | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-02-01| Коментарі (0)


Невдачею завершилося проведене Пентагоном в неділю чергове випробування одного з основних компонентів системи ПРО - перехоплювача шахтного базування.
Останні Новини світу | Додав: holos | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-02-01| Коментарі (0)


У понеділок, 1 лютого, у Будинку футболу відбулося перше у нинішньому році засідання Виконавчого комітету Федерації футболу України, який розглянув низку актуальних питань із розвитку вітчизняного футболу.
Останні Новини спорту | Додав: holos | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2010-02-01| Коментарі (0)