Пт, 2024-04-26, 22:32


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Грудень » 19 » Кандидатів у президенти Бєларусі змушують надягати червоні краватки. А радіо крутить пісню про "Саню"
13:51
Кандидатів у президенти Бєларусі змушують надягати червоні краватки. А радіо крутить пісню про "Саню"
Інші останні Навіны Беларусі на сайті holosUA.com/

Багато кандидатів у президенти Бєларусі під час телезвернень і теледебатів за рекомендацією політтехнологів одягли червоні краватки.

Кандидат у президенти Володимир Некляєв під час прес-марафону в редакції однієї з газет розповів, що його піарники "змушують на зустрічі з виборцями і на телебаченні одягати червону краватку". "Кажуть, одягнеш червону краватку - і 10% електорату твої", - повідомив Некляєв.

- У Бєларусі наказано ставити в ефір не менше семи разів на день пісню "Саня залишиться з нами"

При цьому кандидат зазначив, що "терпіти не може костюмів і краваток". "Це кошмар, щоранку надягати цей зашморг", - додав він, передає "Інтерфакс-Україна".

Інший кандидат у президенти Андрій Санніков, який одягає під час кампанії тільки сині краватки - кольору європейського прапора, сказав журналістам: "У кампанії є правила поведінки. Люди орієнтуються на програму, на гасла, на колір". "Я дисциплінована людина, я дотримуюся цього правила", - додав він.

Кандидат у президенти Алесь Михалєвич раніше також заявляв, що до президентської кампанії червоних краваток не носив, і був змушений одягти червону краватку за порадою піарників.

У Бєларусі наказано ставити в ефір не менше семи разів на день пісню "Саня залишиться з нами"

Також бєларуські радіостанції отримали від влади вказівку частіше ставити в ефір пісню "Саня" групи Rockerjoker. На кількох радіостанціях журналістам цю інформацію підтвердили. За словами представника однієї з них, вказівка надійшла від міністерства інформації: воно "наполегливо рекомендувало" ставити пісню "Саня" в ефірній сітці не менше семи разів на добу, передає Lenta.ru.

У міністерстві інформації країни цей факт заперечували. Пісню "Саня" (з приспівом "Саня залишиться з нами") група Rockerjoker записала під час кампанії з виборів президента, що проходить у країні. Музиканти заявили, що це "пісня-жарт", зрозуміти яку може тільки людина з гарним почуттям гумору. Коментуючи звістку про те, що цю композицію нав'язують радіостанціям, представники Rockerjoker заявили, що вони до цього не причетні.

Зазначимо, раніше президент Бєларусі Олександр Лукашенко в інтерв'ю французькій Le Figaro заявив, що його опоненти на президентських виборах не готові вести передвиборну кампанію, а деякі з них отримують фінансову допомогу з Росії.

"Це так, ми це знаємо, у нас є факти. Некляєв, Санніков - це люди, які сьогодні фінансуються Росією", - сказав Лукашенко.

Президентські вибори в Бєларусі відбудуться 19 грудня 2010 року. Дострокове голосування пройде з 14 по 18 грудня. Лукашенко раніше заявляв, що на країну чекає важка президентська виборча кампанія.





За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Навіны Беларусі | Переглядів: 1113 | Додав: Просто_Марія
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ