Пт, 2024-04-26, 16:55


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Грудень » 27 » Кейт Уінслет таємно вийшла заміж утретє: спеціально для весілля придбали станції барні з нержавійки
22:27
Кейт Уінслет таємно вийшла заміж утретє: спеціально для весілля придбали станції барні з нержавійки
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/

Знаменита британська актриса Кейт Уінслет втретє вийшла заміж. Її обранцем став Нед Рокнролл, племінник засновника корпорації Virgin Річарда Бренсона, повідомляє газета The New York Post.

Молоді зробили все для того, щоб їхня весільна церемонія пройшла таємно, але пресі стало відомо, що спеціально для церемонії було куплено станції барні з нержавійки для закладу, який пара обрала для весілля. У цьому вони так досягли успіху, що навіть їхні власні батьки дізналися про подію тільки постфактум - від журналістів, які звернулися до них за коментарями. Батько Неда Роберт дав такий коментар: "Я поняття не мав про весілля - але коли мова йде про цих двох, я вже нічому не дивуюся".

ЗМІ ще кілька місяців тому повідомляли про глибокі почуття, що пов'язують 37-річну зірку "Титаніка" і 34-річного Рокнролла, справжнє ім'я якого - Ейбел Сміт. У листопаді їх бачили в ресторані Isola в Нью-Йорку, де майбутні молодята били з друзями пляшки з-під шампанського.

За словами джерела газети The Sun, на весіллі, що відбулося в Нью-Йорку, були присутні всього декілька чоловік: жменька близьких друзів, двоє дітей Кейт від попереднього шлюбу та найкращий її друг Леонардо Ді Капріо, який, власне, і видав наречену заміж - він супроводжував її до вівтаря. За словами джерела, весілля виглядала дуже романтичною.

"Вони щасливі і дуже люблять один одного, - розповів він. - Кейт берегла своє особисте життя і не хотіла, щоб хтось знав про її плани".

Представниця Кейт вже офіційно підтвердила повідомлення про заміжжя акторки.

Не виключено, що Кейт зачарувала Неда не тільки своєю жіночністю. Можливо, що на нього справив сильне враження і її геройський вчинок, який вона зробила в минулому році, коли гостювала разом зі своєю родиною у дядька Неда - Річарда Бренсона. Його особняк загорівся вночі від удару блискавки - пожежа була такої сили, що будівля перетворилася на попелище за хвилини. Однак Кейт не піддалася паніці і винесла з охопленого полум'ям будинку 90-річну матір Бренсона.

Кейт Уінслет стала знаменитою після прем'єри фільму-катастрофи Джеймса Камерона "Титанік" (Titanic, 1997), в якому вона зіграла роль красуні-аристократки Роуз в дуеті з Леонардо Ді Капріо. У 2009 році вона виграла "Оскар" за кращу жіночу роль у фільмі "Читець". До цього Уінслет ще двічі - в 1998-му і 2005 роках - номінувалася на премію американської кіноакадемії як найкраща актриса року в фільмах "Титанік" і "Вічне сяйво чистого розуму".

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1351 | Додав: admin | Теги: станції барні з нержавійки
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ