Пт, 2024-04-26, 17:32


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Грудень » 22 » "Хюндаєві" справи Колеснікова: потяги ламаються і ніхто не винен
10:54
"Хюндаєві" справи Колеснікова: потяги ламаються і ніхто не винен
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
Потяг Hyundai, який прямував за маршрутом Львів - Київ, у п’ятницю знову зламався. Про це у Facebook пише блогер Ірина Соломко.

"Знову "Хюндай". Дзвонив знайомий, їде зі Львова. Потяг вже годину як мав бути в Києві, але вони вже годину стоять на станції Немишаєве. Зрозуміло, ніхто нічого не пояснює", - написала вона.

Як відомо, 20 грудня компанія Hyundai принесла вибачення за заподіяні українським пасажирам незручності при користуванні швидкісними електропоїздами і розпочала роботи з ліквідації несправностей.

Нагадаємо, буквально за кілька днів зими сталося більше десятка різних поломок потягів Hyundai. 6 грудня повідомлялося, що у Полтавській області електропотяг Hyundai №164 сполученням Київ – Харків поламався та простояв на перегоні 3 години 5 хвилин. Пізніше в Укрзалізниці пояснили, що електропоїзд "Український експрес", який прямував за маршрутом Київ – Харків, затримався через обрив контактного проводу. 8 грудня швидкісний електропотяг Hyundai №165 Дніпропетровськ - Київ зламався, і пасажири чекали іншого поїзда.

19 грудня старший радник Європейського банку реконструкції та розвитку Антон Усов назвав запуск Державною адміністрацією залізничного транспорту України (Укрзалізниця) швидкісних поїздів Hyundai інвестиційним провалом 2012 року.

Бригинець: за Hyundai вибачень Колеснікова недостатньо

Депутат від БЮТ Олександр Бригинець, розповів про те, як повинен поводитися Борис Колесніков і чи варто йому просити вибачення за інвестиційний провал року, пише Цензор.нет.

"На мій погляд, вибачень у цій ситуації і з боку компанії, і з боку Колеснікова буде недостатньо. Компанія, яка продала такі поїзди, повинна нести і матеріальну відповідальність за те, що сталося. Повинна бути юридична оцінка цієї ситуації і відповідне покарання винних. Адже стався по суті злочин проти України. Громадяни зазнали серйозних збитків, які вимірюються величезними сумами. Потрібно, насамперед, з'ясувати, чому не була проведена відповідна експертиза цих поїздів перед покупкою", - каже Бригинець.

На думку Бригинця, Борис Колесніков повинен, перш за все, понести покарання як управлінець. "І висновки, які мають бути зроблені з цієї ситуації, повинні серйозно позначитися на його подальшій політичній кар'єрі", - заявив нардеп.

Ар'єв: потрібно було ставити поїзди, які витримували б наші стрибки напруги

Нардеп Володимир Ар'єв розповів, хто насправді має вибачитися за поломку швидкісного транспорту. "Я абсолютно впевнений, що вибачатися повинен не так "Хюндай", як сам Колесніков. І взагалі, після такого потрібно йти у відставку. Свого часу він дуже обурювався з приводу того, що через Луценка бюджет нібито втратив 40 тисяч гривень. Тут ми бачимо, що бюджет втратив сотні мільйонів через халатність і безгосподарність Колеснікова", - каже депутат.

За словами депутата, купуючи поїзд, треба розуміти, що він буде їздити не по корейських шляхах, а по українських.

"Потрібно було ставити потяги, які витримували б наші стрибки напруги і умови взагалі. Корейці, незважаючи на те, що їм нема за що вибачатися, все одно просять вибачення, тому що це питання репутації компанії. А для Колеснікова репутація - це порожній звук. У нас, якщо ти потрібен Януковичу, твоя репутація не має значення. Я впевнений, що Колесніков ніколи не попросить вибачення. Бо він зневажає всіх навколо", - вважає депутат.

Чечетов: цю ситуацію потрібно розглядати через призму природних катаклізмів

Судячи з усього, дипломатичного реверансу від Бориса Колеснікова можна не чекати, адже навіть його соратники проблеми в поломках поїздів не бачать. "Регіонал" Михайло Чечетов списує поломку транспорту на погоду і провини чиновників не бачить.

"Я думаю, всю цю ситуацію потрібно розглядати через призму природних катаклізмів у всьому світі. В Європі пробки, не працюють аеропорти. А у нас не тільки "Хюндаї" запізнюються, але й інші поїзди. Тому, що снігу багато. Я б не фокусувався саме на поломках "Хюндаїв". Інша справа, як мінімізувати затори. Адже зими будуть ще екстремальнішими. Природа негативно реагує на вплив людей. Треба мислити глобально, над тим, як боротися з цими проблемами в майбутньому, - сказав Чечетов, - а фокусуватися на діях міністра - це дрібно".


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 976 | Додав: adminA | Теги: потяги, Хюндаєві. Колеснікова
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ