Пт, 2024-03-29, 11:57


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Головна » 2010 » Червень » 15 » Хрещатик увійшов до топ-50 найдорожчих вулиць світу
15:42
Хрещатик увійшов до топ-50 найдорожчих вулиць світу
Інші останні Новини економіки на сайті holosUA.com/


Вулиця Хрещатик у Києві станом на весну 2010 року посіла 48-ме місце в рейтингу вулиць з найвищими ставками оренди на торгові площі в світі. Про це йдеться в міжнародному огляді ставок оренди на торгові приміщення на основних торговельних вулицях світу, складеному міжнародною консалтинговою компанією Colliers International, передає УНІАН.
Згідно з дослідженням, найдорожчими торговими вулицями станом на весну 2010 року стали: Єлисейські Поля в Парижі (з орендними ставками в розмірі понад 13,5 тис дол/кв м/рік), П'ята Авеню в Нью-Йорку (близько 13,5 тис дол/кв м/рік з урахуванням 10% падіння ставок за останні 12 місяців) і Рассел Стріт в Гонконзі (12 970 дол/кв м /рік).

Вулиця Хрещатик у цьому рейтингу посідає 48-ме місце зі ставкою 2,4 тис дол/кв м/рік, поступаючись таким містам як Лондон, Мілан, Сідней, Цюріх, Рим, Відень, Берлін, Мюнхен, Москва, Прага, Чикаго, Гельсінкі, Мадрид, Токіо тощо.

У компанії зазначили, що незважаючи на загальне поліпшення економічного становища, ретейлери, як і раніше, з обережністю розглядають можливості розвитку і відкриття нових магазинів.

"Утім, є всі підстави вважати, що найгірше вже позаду, і продавці товарів класу люкс знову розширюватимуть свою присутність. З середини 2009 року інвестори відчувають, що після дворічної перерви споживачі товарів і послуг категорії преміум знов готові витрачати гроші. Також спостерігається відродження фінансових центрів і міст з високим туристичним потоком. Таким чином, відновлення інтересу покупців з високим доходом до товарів класу люкс сприятиме зростанню попиту на торгові приміщення на найдорожчих вулицях світу", - вважають аналітики компанії.

Colliers International – міжнародна консалтингова компанія, що надає повний комплекс послуг у сфері комерційної нерухомості орендарям, власникам нерухомості та інвесторам. Сьогодні компанія Colliers International налічує понад 15 000 працівників, які працюють у 480 офісах у 61 країні світу, зокрема на території Росії та СНД.

В Україні компанія Colliers International працює з 1997 р. Colliers International співпрацює з міжнародними та українськими компаніями, надаючи консалтингові та брокерські послуги при оренді і продажу офісних, торговельних і складських приміщень, консалтингові послуги в сфері готельної нерухомості тощо.

Як повідомлялося, міжнародна консалтингова компанія Colliers International провела на початку липня 2009 року дослідження вартості паркування в 140 центральних ділових районах найбільших міст світу, згідно з яким, станом на 1 червня 2009 року, Київ посів 47-ме місце серед 50 міст світу з найдорожчим середньомісячним паркуванням.

Як повідомляється в прес-релізі компанії за підсумками дослідження, середня вартість місячного паркування в українській столиці сягнула 250 дол, тоді як середня вартість денної парковки становить 8 дол.

Москва посіла 46-те місце з середньою вартістю паркування 250 дол на місяць і 25 дол на день.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини економіки | Переглядів: 1041 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ