Пт, 2024-04-26, 19:27


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Грудень » 21 » Кіркоров судиться з газетою "Сегодня"
17:37
Кіркоров судиться з газетою "Сегодня"
Інші останні Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя на сайті holosUA.com/

Судове засідання у справі про спростування недостовірної інформації за позовом співака Філіпа Кіркорова проти щоденної української газети "Сегодня" і інтернет-порталу segodnya.ua пройшло у вівторок у Солом'янському суді Києва, повідомляє "Інтерфакс-Україна" посилаючись на юридичне бюро "Єгоров, Пугинський, Афанасьєв і партнери".

У повідомленні юридичного бюро, поширеному в середу, наголошується, що 19-21 липня 2011 року ці видання опублікували "ряд неправдивих фактів про перебування пана Кіркорова в Ялті, а також інформацію про масову бійку за участю охорони співака".

Зазначимо, що Ялтинська міська рада прийняла рішення про присвоєння звання "Почесний громадянин Ялти" Кіркорову.

На думку співака і його адвокатів, дана публікація завдала шкоди професійній репутації виконавця. Інтереси Кіркорова в суді представляють адвокати юридичного бюро "Єгоров, Пугинський, Афанасьєв і партнери" - партнер Олексій Резніков та радник Арсеній Мілютін.

"Вчора відбулося вже друге судове засідання у цій справі. Минулого разу засідання завершилося, коли суддя вимагала залучити як співвідповідачів журналістів, які підготували і опублікували дані матеріали", - сказав Рєзніков.

Під час засідання в середу журналісти не були присутні і передали прохання розглядати справу за їх відсутності. Юрист з боку відповідача попросила залучити до справи матеріали, які нібито доводять достовірність поширених відомостей. Крім цього, на засіданні в середу суддя оголосила позовні вимоги Кіркорова.

"Вимоги нашого клієнта передбачають публікацію спростування виданнями неправдивої інформації про нього. Ми вважаємо, що видання не доклало достатньо зусиль, щоб перевірити достовірність та правдивість матеріалу, що в кінцевому підсумку завдало шкоди репутації нашого клієнта", - йдеться в повідомленні.

Наступне судове засідання заплановане на 2 лютого 2012 року, коли представники позивача ознайомляться з матеріалами, наданими відповідачем вчора в суді.

Юридичне бюро "Єгоров, Пугинський, Афанасьєв і партнери" засноване в 1993 році, має офіси в Києві, Москві, Санкт-Петербурзі, Мінську, Астані та асоційовані офіси в Лондоні і Вашингтоні. Бюро надає повний спектр юридичних послуг національному та іноземному бізнесу, органам державної влади, міжнародних організацій і фінансових інститутів на всій території СНД.

Нагадаємо, в останньому суді за участю Кіркорова справа була в тому, що екс-адміністратор співака і колишній директор рекламного агентства зламали його електронну пошту з метою шантажу артиста. Звинувачення їм було висунуто за двома статтями: вимагання в особливо великому розмірі та неправомірний доступ до комп'ютерної інформації. Артист виграв суд - жінок визнали винними.

Паралельно цьому, проходить ще одна справа за участю співака. У грудні минулого року під час репетиції виступу на церемонії "Золотий Грамофон" співак Кіркоров в різкій формі висловив невдоволення спрямованим на нього прожектором. За версією сторони заявниці, другий режисер церемонії Яблокова попросила співака дочекатися налагодження світла, однак він відповів нецензурною лайкою, підбіг до жінки і почав її бити. Потерпіла подала заяву в міліцію з проханням порушити кримінальну справу і відмовилася від мирової угоди.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя | Переглядів: 1043 | Додав: abel | Теги: Газета СЕГОДНЯ, суд, Кіркоров
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ