Сб, 2024-04-20, 12:32


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Березень » 30 » Клас є клас. Україна у більшості поступається італійським резервістам
10:53
Клас є клас. Україна у більшості поступається італійським резервістам
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/
.

У Києві, на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського, відбувся товариський поєдинок національних збірних України та Італії. Підопічні Юрія Калитвинцева не зуміли перервати жахливу статистику програшів італійцям і, можна вже сказати, традиційно, поступилися.

України - Італія 0:2

Голи: Россі, 27, Матрі, 81

Україна: Шовковський, Федецький, Ракицький, Тимощук, Ощипко, Степаненко, Ротань (Олійник, 76), Алієв (Девіч, 53), Гусєв, Ярмоленко, Селезньов

Італія: Вівіан, Маджо (Сантон, 46), Гастальделло, К'єлліні (Асторі, 17), Крішіто, Ночеріно, Маркізіо (пароль, 88), Монтоліво, Аквілані (Джовінко, 46), Россі (Матрі, 61), Джилардіно (Бонуччі, 76)

Ні з ким українці так часто у своїй історії не зустрічалися, як зі збірною Італії. Звітний матч став вже сьомим за неповних 20 років, і в жодному "жовто-сині" не зуміли здобути перемогу, лише одного разу звівши поєдинок до нічиєї.

Здавалося б, ось вона - нагода виправити статистику: Чезаре Пранделлі випустив більш ніж наполовину неосновний склад, давши шанс проявити себе резервістам, а декому навіть дебютувати за головну команду країни...

На вболівальників чекав традиційний початок поєдинку у виконанні українців: темп підтюпцем, мінімум варіантів для продовження атаки, жахлива кількість браку при передачах і наполеглива боротьба з м'ячем. І хоча в першій половині були періоди, коли підопічні Калитвинцева досить впевнено контролювали хід поєдинку (хоча італійці, як казав перед матчем Пранделлі, самі грали від оборони), дивідендів з цього отримати, по суті, змоги не було. Досить сказати, що найнебезпечніший момент біля воріт Вівіано був ще на другій хвилині матчу, коли Ракицький пробив у штангу.

Другий тайм вийшов жвавіший за перший, що також характерно для збірної України часів Калитвинцева, проте до великої кількості гольових моментів це все ж не призвело.

Італійці наочно продемонстрували, що недарма саме у них народилася знаменита оборонна тактична схема "катеначо" і що в частині гри в обороні вони по праву - одні з найкращих на планеті. Навіть коли "Скуадра Адзурра" залишилася в меншості ("вдало" дебютував за збірну Асторі, заробивши видалення), моментів біля воріт Вівіано не побільшало. Українці ж, граючи в більшості, пропустили другий м'яч від чергового дебютанта збірної Матрі...

Вже сьогодні в Києві збереться Виконком ФФУ, головною темою якого буде питання головного тренера збірної. Прогнозувалося, що з Юрія Калитвинцева знімуть приставку в.о., але і при ньому головна команда країни не навчилася обігравати топ-збірні планети, що робить поставлене раніше завдання виграти Євро-2012 практично нереальним.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 996 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ