Чт, 2024-04-25, 00:38


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2013 » Червень » 1 » Кличко у Василькові заспокоїв провокаторів. "Кто-то здесь очень смелый? Хотите силами померяться?" ВІДЕО
08:25
Кличко у Василькові заспокоїв провокаторів. "Кто-то здесь очень смелый? Хотите силами померяться?" ВІДЕО
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
- Хоть бы одним глазом Кличка увидеть, вот ето везуха, - каже студент Київського національного авіаційного університету Данило. – Вечера не жаль.


Троє його друзів у таких же безрукавках сміються. Тримають червоні прапори із символікою УДАРу. Стоять на площі біля Будинку культури у Василькові. Тут за півгодини має початися мітинг. Приїде лідер УДАРу Віталій Кличко. Агітуватиме за єдиного кандидата від опозиції "ударівця" Сергія Сабова, пише Gazeta.ua

На площі розкладено шість наметів. Чотири – УДАРу, поодному "Батьківщини" та "Свободи". Біля дороги стоять молоді чоловіки, на вигляд років 20, із партійними прапорами.

Чесно, за гроші стоїмо, - розводить руками 20-річний Данило Івченко. – Скільки – сікрєт. Але я й так би постояв. Я за апазіцию.

Літній чоловік у сірій зношеній сорочці поверх такого ж кольору футболки роздає газети "Моя Батьківщина".

Я з 2003 року в "Батьківщині", - говорить 67-річний Олексій Мірошниченко, звати. – Працював сьогодні зутра, до двух годин. Тоді додому пішов. Прийшов зараз, шоб Кличка послухать. У нас скільки людей, стільки й поглядів. Я до опозиції більше. Регіоналів не сприймаю. В опозиції люди такі, які зроблять.. А провладні тільки знають як хапати. Сабову вірю. Слухав як він виступав, мені сподобалося. Нормальний товариш. На виборах президента я б за Тимошенко голосував. Я думаю, шо Юлія Володимирівна буде. Я про неї навіть білий вірш писав.

Дідусь поправляє стареньку кепку і підходить до жінок із дітьми. Дає кожній газету. За два метри від нього у наметі УДАРу сидить засмагла жінка. Складає надвоє газети.

Вже вісім днів работаю тут, - розповідає 44 річна Тетяна Липченко, - Та не безплатно ж я тут сиджу. Грошей ше не давали, казали – після виборів.

У намет заходить бабуся.

- Девочькі, нінада такого? - питає і простягає плакат із фото лідера "Свободи" Олега Тягнибока. – Подивіться який красівий мужчина.

Липченко махає руками.

Нінада. Чого він з-під лоба дивиться? Він мені бульдога напомінає.

Жінка продовжує свою роботу.

Разні люди до нас підходять, - продовжує. - І добре говорять, і погане. Його співробітники, сослуживці. Багато поганого про нього не чула. Він чєловєк, не то шо слова. Але якшо за дєло береться, то доводить його до канца.

На площу починають сходитися люди. На сцені виступає гурт "Антитіла". Навколо площі, на клумбах стоять шестеро міліціонерів. Бігають бездомні собаки.

О 18:20 тут уже понад дві сотні людей. Більшість – із дітьми.

- Я на концерт пришла, - каже 43-річна бухгалтер Анна Пянова. Тримає за руку 7-річну доньку Валентину. Та бавиться повітряною кулькою із символікою УДАРу. – Голосовать за Сабова не буду, за Сабадаша тоже. Не верю ни тем. Ни другим. Буду – за комуниста Івашина. Мой сын в Компартии. Те умеют работать.

- Лідер УДАРу Віталій Кличко, зустрічайте, - каже ведучий. На сцену піднімається Кличко. Одягнутий у костюм.

Люди голосно аплодують та свистять. У гущу натовпу проштовхуються шестеро хлопців, на вигляд років 14. Один із них – огрядний блондин у червоній футболці - тримає мегафон. Зліва від сцени стають ще восьмеро чоловіків. Кличко емоційно говорить 10 хв. Активно жестикулює.

Він тяжко працював у кулачних боях, - говорить пенсіонер Анатолій Шейко своєму внукові. – З такими биками бився. Але всьо равно вистояв. Молодєц, він за справєдлівость.

-Сьогодні я приїхав до вас поспілкуватися про життя, про сьогодні, про вчора і подумати про те, що буде завтра, - говорить Кличко. - Це важливо для кожного з нас, хто живе в Україні. Я ніколи не мріяв займатися політикою. Займався спортом і досягнув нормальних результатів, але життя вимагає того, щоб змінювали його. Я не хочу жити у банановій республіці. Я хочу жити у нормальній країні. Але це не можливо, бо у владі є люди для яких гроші найважливіше. Вони купують все і знаю, що зараз тут планують купувати людей для того, щоб вони робили "правильний вибір". Готують "каруселі". Я прошу вас, не продавайтесь. У вас будуть вибори мера, якого потім ви зможете спитати. Ми, опозиційні сили беремо відповідальність за Сергія Сабова. Ми гарантуємо, що він не буде продаватися, що він не буде працювати на користь влади. Ми гарантуємо, що він буде використовувати цю посаду лише для того, щоб в місті люди жили краще.

Люди аплодують і невідривно дивляться на Кличка. Коли той закінчує, молоді хлопці кричать у мегафон "фу". Люди кримінальної зовнішності скандують "Кличко додому". Лідер УДАРу знову бере у руки мікрофон.

Кто-то здесь очень смелый?, - говорить він різко російською. Чоловіки замовкають. - Я очень хорошо слышу, но подойдите сюда и кричите здесь. Если вам заплатили деньги, то выйдите сюда. Ребята, не дайте себя купить, я вижу молодых людей. Да , вам тоже надо деньги зарабатывать, но не давайте вас использовать. Вам жить в этой стране. Вам строить эту страну, а не страну манипуляций. Мы видели 18-го числа, когда выходила оппозиция протестовать, как молодых людей использовали против журналистов, против людей, чтобы их бить и как пострадали журналисты. Вы хотите что-то сказать? Я могу дать вам возможность задать вопросы, я отвечу на любой вопрос. Если вы пришли сюда сорвать митинг у вас это не получится. У вас я вижу очень хорошие бицепсы вы себе накачали . Хотите силами померяться? Мы можем предоставить вам такую ​​возможность. Прошу вас не срывайте митинг. Постойте и выслушайте до конца. Понятно?

Люди навколо голосно сміються і аплодують.

Аякже, хай підуть з Кличком так побазарять, - говорить дівчина і крутить пальцем біля голови. – То треба бути дураком повним.

На мітингу виступає Сабов. Доти він стояв стояв на підвищенні біля сцени. Обличчя у нього бліде і стомлене. Говорить 5 хв. Після цього Кличко двічі тисне йому руку.

- А ви до нас ше приїдете, - кричить літня жінка із натовпу.

- Приїду, і не раз, - відповідає й Кличко. – І я не хочу відвертати очі і червоніти. Тому обіцяю, шо Сабов буде добрим мером.

О 19:30 мітинг закінчується. Кличко спускається зі сцени, обіймає жінок, тисне людям руки, дає автографи. Раптом починається злива.

- Давайте відпустимо Віталія, бо "регіонали" нам послали зливу. – каже ведучий. Кличко іде за сцену. Люди розбігаються хто куди. На площі залишаються купи помятих газет і тріснутих повітряних кульок.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 879 | Додав: adminA | Теги: провокатори, відео, силами померяться, васильков, Кличко
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ