Пт, 2024-03-29, 12:03


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Грудень » 28 » Колапс у московському аеропорту: пасажири б'ють співробітників
15:35
Колапс у московському аеропорту: пасажири б'ють співробітників
Інші останні Новини росії на сайті holosUA.com/

Тисячі пасажирів через негоду вже третю добу не можуть вилетіти з аеропортів "Шереметьєво" і "Домодєдово".

Люди скаржаться на те, що рейси постійно відкладають на декілька годин і вони навіть не можуть повернутися додому, передає NEWSru.com.

У минулі вихідні московський регіон охопив "крижаний дощ", було порушено енергопостачання. Сотні рейсів не змогли вилетіти з московських аеропортів. За даними Асоціації туроператорів Росії, затримки торкнулися більше 20 тисяч людей, тільки в Шереметьєво вильоту чекають сім тисяч людей.

Росавіація обіцяє врегулювати ситуацію протягом 2-3 діб. Крім того, голова Росавіації Олександр Нерадько підкреслив, що провини служб аеропортів і авіакомпаній в ситуації, що склалася, немає.

Пасажири виражають своє незадоволення негодою кулаками

Пасажири, незадоволені тривалими затримками рейсів через наслідки негоди, побили декількох співробітників "Аерофлоту" в аеропорту "Шереметьєво", повідомляє РИА "Новости".

"Декілька співробітників, які спілкувалися з пасажирами, було побито, серед постраждалих були і жінки", - сказав співбесідник агентства. За його словами, представники "Аерофлоту" бояться виходити до пасажирів, тому що в аеропорту не вистачає охорони.

Один з пасажирів, що знаходяться в "Шереметьєво", повідомив, що якийсь чоловік бив іншого протягом декількох хвилин, поряд не було жодного охоронця або співробітника міліції.

Пасажири затриманих рейсів заблокували зону огляду в терміналі Е в "Шереметьєво". Люди, які чекають вильоту до Бангкоку вже більше доби і вже пройшли паспортний контроль, після чергового повідомлення про нову затримку рейса заблокували зону огляду пасажирів і їх особистих речей. Пасажири стукають корзинами для речей, вимагають представників "Аерофлоту" і влади, обурені обстановкою в аеропорту.

У багатьох пасажирів маленькі діти, закінчується дитяче харчування, а в аеропорту його купити неможливо. Ситуація посилюється тим, що до Бангкоку повинні вилетіти вже декілька рейсів, а літаків немає.

Міліція не втручалася і з розумінням поставилася до того, що відбувається. "Міліція підійшла, але нікого не затримувала... Але тих, хто намагався прорватися в зону вильоту без контролю, не пускали. Виступали досить довго, але після викрику, що на Бангкок дали літак, заспокоїлися", - розповіла пасажирка.

"Більше всього людей обурює те, що ніхто їм нічого не пояснює", - розповіла пасажирка рейсу "Аерофлоту" Ірина Юріївна. "Люди вже озвіріли. Наприклад, тут дві шведки летять до Індії, у них візи вже прострочені", - сказала Ірина Юріївна.

За словами пасажирів з 7 ранку ніхто до ладу не пояснив ситуацію. Випустили співробітницю аеропорту, яка нічого не могла сказати, так її попросили піти. Біля першої дня людям дали талони, щоб вони змогли поїсти, а зараз, після зони паспортного контролю, і талони отримати не можна. Немає і інформації про статус рейсів.

"Трансаеро" обіцяє приступити до звичайного графіку вильотів з Домодєдово в ніч на 29 грудня

Авіакомпанія "Трансаеро" повідомляє, що в ніч проти середи 29 грудня зможе приступити до звичайного графіку польотів, передають РИА "Новости".

"Авіакомпанія "Трансаеро" продовжує здійснювати відправку рейсів з московського аеропорту Домодєдово. До ранку 28 грудня з Домодєдово до пунктів призначення вилетіло більше 4,5 тисяч пасажирів. Близько 200 людей перебронювали свої квитки на інші рейси компанії і чекатимуть вильоту в готелях", - говориться у повідомленні компанії.

З урахуванням реальних можливостей аеропорту Домодєдово розроблено новий графік вильоту внутрішньоросійських і міжнародних рейсів "Трансаеро" з Москви. Зараз авіакомпанія починає виконувати ранкові рейси за 28 грудня. Першочергово буде відправлено 17 рейсів. Середній час затримок скорочено до чотирьох годин.

"Авіакомпанія "Трансаеро" сподівається, що будуть в повному об'ємі виконані досягнуті на нараді у голови Росавіації домовленості про пріоритет регулярних і чартерних рейсів авіакомпанії при вильоті з аеропорту Домодєдово. Персонал авіакомпанії також сподівається, що в аеропорту Домодєдово будуть повністю налагоджені робота цеху бортового живлення, прикордонного контролю і наземне обслуговування повітряних суден", - мовиться в повідомленні компанії.

З Домодєдово, за даними авіакомпаній, здійснено виліт практично всіх рейсів на широкофюзеляжних повітряних суднах підвищеної місткості за неділю і понеділок 26-27 грудня. Всього "Трансаеро" надала готелі з харчуванням майже семи тисячам своїх пасажирів, які чекали вильоту рейсів в Москві і інших містах Росії і світу.

"Всім пасажирам компанії, що вирішили відмовитися від поїздок, надана можливість здавати придбані квитки без будь-яких обмежень і штрафних санкцій", - відзначили в авіакомпанії.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини росії | Переглядів: 1151 | Додав: admin
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ