Чт, 2024-04-18, 19:43


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Лютий » 2 » Компанія Porsche представила спеціальну модифікацію спорткара Boxster S Black Edition
14:17
Компанія Porsche представила спеціальну модифікацію спорткара Boxster S Black Edition
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

Компанія Porsche представила спеціальну модифікацію спорткара Boxster S, що отримала назву Black Edition. Зовнішність автомобіля й інтер'єр повністю виконані в чорному кольорі, а двигун порівняно зі стандартною машиною форсований з 310 до 320 к.с. Новинку випустять обмеженим тиражем 987 екземплярів, пише InfoCar.

У чорному виконанні - всі елементи зовнішності спорткара, включаючи повітрозабірники в задній частині кузова, патрубки випускної системи, складаний верх, дуги безпеки і 19-дюймові колісні диски. Крім того, в цей же колір пофарбовано шильдик з назвою моделі і витиснений напис Black Edition збоку на тканинному тенті.

Салон спорткара оздоблено чорною шкірою, в чорній барві виконані декоративні накладки передньої панелі, циферблати комбінації приладів, а також накладка на важелі коробки передач. На кришці бардачка з'явиться табличка з індивідуальним номером кожної машини.

Спецверсія Porsche Boxster S оснащується шестициліндровим 3,4-літровим двигуном з безпосереднім уприскуванням палива, який тепер розвиває 320 к.с. (370 Нм). За даними виробника, у поєднанні з шестиступінчастою механічною коробкою передач такий мотор дозволить автомобілю розігнатися до "сотні" за 5,2 секунди, що на одну десяту секунди швидше базового спорткара. Максимальна швидкість - 276 кілометрів на годину.

У модифікації з семиступінчастим "роботом" з двома зчепленнями новинка зможе прискорюватися до ста кілометрів на годину за 5,1 секунди, а "максималка" становитиме 274 кілометри на годину. У продаж Porsche Boxster S Black Edition надійде в березні поточного року.

Зазначимо також, що раніше у Інтернеті з'явилися нові шпигунські фотографії Porsche 911 наступного покоління. Офіційна презентація цього суперкара запланована на осінь 2011 року, але вже сьогодні про новий 911-й відомо чимало.

Так, стало зрозуміло, що в основі нового 911-го лежатиме стара платформа. Але старою її можна буде назвати лише з формального погляду - оновлення підлягатимуть всі елементи без винятку. Крім того, машина стане трохи більшою порівняно з нинішнім поколінням Porsche 911.

Також стало відомо, що компанія Porsche комплектуватиме свої автомобілі чотирициліндровими двигунами. Такий варіант розглядає директор з розвитку марки Вольфганг Дюрхаймер. Зараз німецькі спорткари оснащуються лише 6- і 8-циліндровими моторами, проте посилення європейських екологічних норм змушує Porsche змінювати курс.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 926 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ