Чт, 2024-04-25, 16:36


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Грудень » 25 » Королевська: опозиційні сили мають взяти 300 голосів у виборах-2012
19:42
Королевська: опозиційні сили мають взяти 300 голосів у виборах-2012
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Опозиція не повинна сприйматися українським суспільством як "сіра маса" і може набрати на парламентських виборах 2012 року 300 голосів у Верховній Раді, вважає лідер Української соціал-демократичної партії (УСДП), народний депутат України (фракція "БЮТ-Батьківщина") Наталія Королевська, повідомляє Iнтерфакс-Україна.

"Ми повинні максимально зробити так, щоб люди сьогодні ділили політиків на "чорне і біле". А "сірому" там не було б місця. Оскільки влада, що діє, відноситься до людей як ворогів або як до рабів - люди повинні розуміти те, хто в політиці для них ворог, а хто - друг. Тому завдання опозиції - заслужити довіру людей", - підкреслила Наталія Королёвська.

Вона переконана: необхідно продемонструвати громадянам, що опозиція - це не сіра політична маса, яка хоче їм показати владу. "Завдання опозиції на парламентських виборах 2012 року - перемогти. І узяти не тільки 226 голосів для створення більшості, а 300 - для того, щоб реально змінити ситуацію в країні. Я знаю, що 2012 рік для нас - рік жорсткої боротьби за свободу Юлії Тимошенко і за свободу всієї України", - відзначила народний депутат.

На її думку, опозиція повинна продемонструвати свою єдність, показати людям, що здатна взяти сьогодні на себе відповідальність. У цьому контексті вже підготовлений план справедливих реформ, який найближчим часом буде презентований в парламенті і суспільству. "У нас є єдиний план дій, єдина програма дій - "Справедлива Україна". І наше завдання - реалізувати її на виборах 2012 року", - заявила лідер УСДП. "Наша позиція така: зло правитиме до тих пір, поки хороші люди нічого не роблять. Так от, потрібно брати на себе відповідальність. І ми діятимемо", - додала вона.

Народний депутат відзначила, що з боку партій Блоку Юлії Тимошенко - УСДП, "Батьківщини" і ПРП - буде повне розуміння, підтримка, взаємодія. "Ми налаштовані на діалог, на об'єднання зусиль всіх партій блоку в боротьбі за звільнення Юлії Тимошенко, в боротьбі за Україну на виборах 2012 року. Я бачу майбутнє за партією, я бачу майбутнє за командою, яка прийшла сьогодні зі мною, і яка надалі посилюватиметься", - резюмувала лідер УСДП.

"Я вірю, що ми зможемо сьогодні у принципи соціал-демократії - справедливість, свободу і солідарність - вдихнути нове життя. Я вірю, що ми зможемо повернути довіру людей", - сказала вона.

Відзначимо, що 23 грудня народного депутата Наталію Королевську було обрано лідером Української соціал-демократичної партії. Новий лідер партії пообіцяла не змінювати її ідеологію.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 917 | Додав: adminA | Теги: Наталія Королевська
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ