Пт, 2024-03-29, 13:25


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Червень » 14 » Краще гей, аніж алкаш
17:32
Краще гей, аніж алкаш
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

На думку жителів українських сіл, рівень моралі в селі істотно вищий, ніж у місті, при цьому найгостріше сільські жителі засуджують алкоголізм.

Як повідомили в Інституті Горшеніна, про це свідчать висновки соціологічного дослідження "Соціально-економічний стан українського села", проведеного інститутом з 28 березня по 15 квітня 2011 р, передає УНІАН.

Зокрема, переважна більшість жителів сіл найбільше засуджують алкоголізм (72,6%) і наркоманію (63,2%). Майже третина сільських жителів із засудженням ставиться до брутальності у стосунках між людьми (30,9%), а також до фізичного насильства в сім`ї (30,8%). Більше чверті опитаних засуджують нешанобливе ставлення до старших (28,3%) і аморальну поведінку молоді (26,5%), а байдужість до чужої біди не схвалює кожен четвертий респондент (25,1%). Також сільські жителі засуджують хабарництво (22,3%), проституцію (21,2%), подружні зради (18,8%), гомосексуалізм (16,8%), аборти (13,0%), аморальність і насильство в ЗМІ (13,0%), розлучення (5,2%).

Майже половина сільських жителів (46,6%) упевнені, що рівень моралі в селі набагато вищий, ніж у місті, більше чверті опитаних (28,8%) вважають, що рівень моралі в селі такий самий, як і в місті. При цьому майже кожен десятий респондент (9,7%) вважає, що в місті рівень моралі вищий. Кожному шостому жителеві села (14,9%) важко відповісти на це запитання.

Коментуючи результати дослідження, лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок зазначив, що одержані дані відображають настрої, які відповідають ментальності української нації. "Так завжди в Україні було. Моральність в селі споконвіку була вища, ніж у місті. Село завжди зберігало традицію краще, ніж урбанізоване місто, культивувало сім`ю, було більш релігійно свідомим. І, врешті-решт, у селах проживає значно більше українців, ніж у містах, відповідно, українська ментальність в селі виявляється більше", - вважає політик.

Всеукраїнське дослідження "Соціально-економічне становище сучасного українського села" було проведене Інститутом Горшеніна спільно з тижневиком "Коментарі" за підтримки керівника групи компаній "Авангард" Олега Бахматюка. Всього, згідно з вибіркою, з урахуванням основних соціально-демографічних характеристик населення України, було опитано 2000 респондентів у 123 селах, розташованих у 24 областях України і АР Крим, які репрезентують доросле населення України віком від 18 років. Похибка репрезентативності дослідження не перевищує +/-2,2%.

Зазначимо, щодня алкоголь вбиває 40 українців. Про це повідомив екс-міністр охорони здоров'я України професор Микола Поліщук. За його словами, сьогодні основними причинами захворюваності і смертності в Україні є нездоровий спосіб життя, зокрема зловживання тютюном і алкогольними напоями. А щороку від алкоголізму помирає понад 40 тисяч осіб.

Варто зазначити, що у 2010 році гей-форум України підтримав заклик президента Віктора Януковича до толерантності.




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 982 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ