Сб, 2024-04-20, 14:23


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Грудень » 28 » Кращі ляпи року у виконанні Януковича. ВІДЕО
11:32
Кращі ляпи року у виконанні Януковича. ВІДЕО
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
Публічні виступи президента Віктора Януковича 2012 року супроводжувалися черговими конфузами і ляпами, пише Тиждень.ua.

Так, 22 жовтня під час зустрічі із президентом Росії Володимиром Путіним Янукович заявив: "Будемо прагнути до скорочення політичного діалогу". Після тривалих роздумів над сказаним він виправився: "Ні, до збереження!"

У ході розмови Янукович пояснив, що приїхав, "щоб все було "глаза в глаза".

"І привітати хочу з 60-річчям. Хочу сказати, що після 60 років (Януковичу 62) життя не змінюється!", - сказав український президент. Після паузи він додав: "Жизнь становится еще красивее" (з наголосом на передостанній "є").

Запам’ятається також промова президента на Ялтинському економічному форумі, який пройшов на початку вересня. Зокрема, виступаючи перед аудиторією, він розповів, що на території України свої твори писав Гомер.

"...у стародавній Смирні - сучасному Ізмірі за однією із версій дослідників творив свою "Іладу" і "Одіссею" Гомер", - сказав Янукович, зробивши наголос на першому складі (гОмер, - ред).

Також він зауважив, що на території України свого часу побував Геракл. Як відомо, Геракл є одним з давногрецьких героїв міфів, і його існування ніколи й ніким не було підтверджене.

Також у вересні відбулася спільна прес-конференція українського президента з президентом Польщі Броніславом Комаровським, під час якої Янукович не зміг вимовити слово "тоталітаризм", уживши слово "тоталірізм".

А під час візиту його колеги Гурбангули Бердимухамедова Янукович переплутав Туркменістан і Казахстан.

Крім того, український президент "схрестив" міністра енергетики Юрія Бойка з головою Газпрому Олексієм Міллером, забув назву компанії, яка є інвестором будівництва найбільшого промислового інвестиційного проекту в Україні, а у Харкові тричі неправильно назвав "Турбоатом".

А у Криму під час виступу Януковича в залі для прес-конференції неодноразово спрацьовувала сигналізація, яка збивала президента.

В Одесі ж Янукович назвав одеського губернатора Едуарда Матвійчука губернатором Донеччини, при цьому неправильно назвав місце його народження.

Згодом, на тій же зустрічі в Одесі Янукович переплутав назви двох південнокорейських компаній-гігантів Samsung та Hyundai. Президент висловив певність, що саме перша з них виробляє швидкісні потяги для України.

"Я зустрічався з президентом Samsung, коли був у Південній Кореї. І для них Україна була відкриттям. Коли ми там з'явилися з несподіваною пропозицією за фантастично короткий термін пустити в Україні швидкісні поїзди, вони були в шоці", - розповів Янукович.

Між тим під час виступу в Луганську Янукович заявив таке: "Ми регулярно приймаємо звіти губернаторів в Києві, але коли побачиш своїми руками, як кажуть, очима доторкнешся, за старою українською традицією. Це зовсім інше".

А на Херсонщині Янукович назвав "круасани" "кУрасанами" та заявив про неіснуючу Херсонську АЕС.

У травні під час засідання РНБО Янукович переплутав слова "безпечно" і "небезпечно", чим повністю змінив зміст фрази.

Так, говорячи про боротьбу з тероризмом, він сказав: "Мені тут підказують, що це треба зробити напередодні Євро-2012 і не тільки. Ми вважаємо взагалі, що територію нашої держави треба зробити небезпечною для життя наших громадян, а коли до нас поїдуть гості - тим паче".

На церемонії відкриття Олімпійського дому помилково назвав цьогорічні літні Олімпійські ігри в Лондоні 13-ми замість 30-х.

А під час виступу 9 травня Янукович неправильно розставив паузи по тексту промови. Звертаючись до ветеранів, він сказав: "Ви пройшли через пекло війни (пауза) З фашизмом до кінця виконували свій обов'язок перед батьківщиною". Тобто замість фрази "ви пройшли через пекло війни з фашизмом" складалося враження, що ветерани разом з фашистами "до кінця виконували свій обов'язок".

У березні цього року Янукович, говорячи про медицину, сказав, що "це та галузь, яка повинна йти попереду, як дим від паровоза".

Зазначимо, що українці разом зі ЗМІ уважно стежать за конфузами президента, які є різноманітними і не рідкісними. Так, президент, бува, плутає континенти та назви країн. А українцям він навіть пообіцяв "уможливити" нові трагедії.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1073 | Додав: adminA | Теги: Януковича, Кращі ляпи року
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ