Пт, 2024-03-29, 17:01


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Листопад » 21 » Кредитну картку VISA Holodomor випустять у США
22:16
Кредитну картку VISA Holodomor випустять у США
Інші останні Новини економіки на сайті holosUA.com/

Українська Національна Федеральна Кредитна Спілка (УНФКС) оголосила про випуск фінансового продукту на підтримку заходів із висвітлення та вшанування пам’яті про жертв Голодомору 1932-1933 років. Про це повідомили у прес-службі УНФКС.

Кредитна картка VISA Holodomor є результатом партнерства кредитної спілки та Крайового Комітету США для визнання Голодомору Ґеноцидом 1932-1933 рр, пише "Історична правда".

Картка дає можливість її власникам долучитися до підтримки діяльності Крайового Комітету Голодомору, спрямованої на поширення правди про організований сталінською владою штучний голод українців та розуміння Голодомору як ґеноциду українського народу.

"Унікальність продукту полягає в тому, що власники кредитної картки VISA Holodomor робитимуть фінансові внески, не витрачаючи власних коштів, - йдеться у повідомленні прес-служби. - Внески до Крайового Комітету Голодомору – які складатимуть 1% від обсягів щоденного використання картки – сплачуватиме УНФКС".

Представляючи кредитну картку, голова дирекції кредитної спілки Володимир Дробенко зазначив особливе значення цього продукту.

"Відтепер не лише політичними деклараціями та громадськими акціями, але й звичайними предметами щоденного вжитку українці мають змогу сприяти утвердженню правди про один із найстрашніших злочинів проти людства в ХХ столітті", - сказав Дробенко. Кредитна картка VISA Holodomor стане доступною для замовлення членів Української Національної ФКС, починаючи з грудня 2011 року.

Українська Національна Федеральна Кредитна Спілка обслуговує інтереси діаспори в Нью-Йорку та східних штатах США від 1965 року. Із активами на суму понад 135 млн. доларів, УНФКС надає весь спектр фінансових послуг своїм членам, кількість яких становить більше ніж 7 тисяч.

Крайовий Комітет США для визнання Голодомору Ґеноцидом 1932-1933 рр. охоплює 16 українських організацій та осередків, що діють на теренах США, з метою сприяння впровадженню освітніх та інформаційних програм щодо Голодомору, проведенню заходів з увічнення пам’яті жертв Голодомору і збереженню спадщини тих, хто залишилися живими.

Також до 80-ї річниці Голодомору в Україні 1932-1933 років у Гарвардському університеті підготують спеціальний атлас, який дозволить відобразити масштаби трагедії на картах.

26 листопада в день пам'яті жертв Голодомору на території Меморіалу пам'яті жертв голодоморів у Києві за участю керівництва країни, урядовців, інших офіційних осіб, громадськості пройдуть жалобні заходи, зокрема скорботна хода, покладання квітів до Меморіалу.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини економіки | Переглядів: 933 | Додав: admin | Теги: Ґеноцид, картка VISA Holodomor, Голодомор
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ