Сб, 2024-04-20, 16:21


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2015 » Листопад » 2 » Лауреатів Голлівудської кінопремії назвали у Лос-Анджелесі
21:05
Лауреатів Голлівудської кінопремії назвали у Лос-Анджелесі
Інші останні Новини кіно: анонси, скандали, актори на сайті holosUA.com/

У концертному залі готельного комплексу "Беверлі-Хілтон" у Лос-Анджелесі напередодні відбулася 19-та церемонія вручення Голлівудської кінопремії (The Hollywood Film Awards).

Найкращим режисером визнали британця Тома Хупера з фільмом "Дівчина з Данії", повідомляє ТАСС з посиланням на Hollywood Reporter. Картина, в якій головну роль виконав володар "Оскара" британський актор Едді Редмейн, виходить у світовий прокат 27 листопада. Фахівці припускають, що Редмейн знову буде претендувати на "Оскара" як найкращий актор.

У категорії "Найкращий продюсер" переміг режисер Рідлі Скотт з фільмом "Марсіанин". Відомий актор і режисер Роберт Де Ніро здобув нагороду "За досягнення у творчій кар'єрі". У грудні в прокат виходить черговий фільм з участю Де Ніро – кінокомедія "Стажер".

Найкращим актором визнали Вілла Сміта за фільм "Струс". Кері Малліган отримала приз як найкраща актриса Голлівуду за роботу в картині "Суфражистка".

Знаменита американська актриса Джейн Фонда завоювала премію за жіночу роль другого плану у фільмі "Молодість". Бенісіо Дель Торо відзначили як найкращого актора другого плану за роботу в картині "Вбивця".

Нагороду за найкращий акторський колектив отримала стрічка режисера Квентіна Тарантіно "Мерзенна вісімка". Картина "Форсаж-7" австралійського режисера Джеймса Вана визнана голлівудським блокбастером поточного року.

Заснована 1997-го Голлівудська кінопремія відкриває американський кінематографічний сезон, який завершується в лютому церемонією вручення "Оскара". Однак премія не фігурує в списку провідних культурних подій. Цього року церемонію в "Беверлі-Хілтон", яку вів британський актор Джеймс Корден, навіть не транслювали по телебаченню.

Нагадаємо, у січні у Лос-Анджелесі також пройшла 72-га церемонія вручення "Золотих глобусів" - нагород Голлівудської асоціації кінопреси. Найкращим драматичним фільмом стало "Отроцтво" Річарда Лінклейтера. Найкращим у комедійній категорії - "Готель Гранд Будапешт" Уеса Андерсона, який відкрив торік Берлінський кінофестиваль. Нагороду за найкращий сценарій віддали фільму Алехандро Гонсалеса Іньярітту "Бердмен".

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини кіно: анонси, скандали, актори | Переглядів: 906 | Додав: adminA | Теги: Лос-Анджелес, лауреати Голлівудської кінопремії
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ